Семейството на Никол дари необходимите средства за лечението на Коко

2

5-годишният Калоян Стоянов от Русе страда от ранна малко-мозъчна атаксия.

Момченцето не може да ходи само, говори трудно, има тремор в ръчичките. Необходими са 17 000 долара за лечението му в турска клиника. Сумата бе непосилна за родителите му, затова бе организирана благотворителна кампания за набиране на средства.

Днес майката на детето Розалина Марчева сподели щастлива новина. Парите за първите вливания на момченцето са събрани благодарение на дарение от семейството на Никол - момиче от Велико Търново, което загуби битката с рака в началото на този месец.

Ето какво сподели щастливата майка:

"На 25.09.2018г. след извършен паричен превод от 30000 лв. към благотворителната сметка на сина ни в ПИБ, сумата от 17000 долара, необходима за първите две вливания е събрана (общата необходима сума за всички вливания на стволови клетки е на стойност 54000 долара).

Тук, трябва да се зарадваме, но не можем! Едно дете напусна този живот и дава шанс на друго да живее пълноценно, не е честно, не и на тази цена! Семейството на Никол даряват тази сума за Калоян, тя е събрана от дарения за тяхната прекрасна 14-годишна дъщеря, тежко е, трудно е, думите не стигат, как да напишеш тези редове без да плачеш? Думата "Благодарим ви" не е достатъчна и не утешава болката ви, преклон пред делото Ви в този труден момент..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари