Семейство си направи смразяващо селфи в кино

1

Ема Джонсън от Ливърпул, Англия, отишла на кино заедно с трите си деца - Джордж (на 6 години), Ава (на 8 години) Харпър, който е само на 7 месеца и за първи път посещавал подобно събитие.

В киносалона, който бил напълно празен зад нея, англичанката решила да щракне всички на селфи, но каква била изненадата й, когато по-късно вкъщи, вглеждайки се в снимката ясно различила призрачна фигура на момиченце зад тях, пише Zajenata.bg.

35-годишната Ема Джонсън разказва пред "Мирър", че макар самата тя да се смразила, се е наложило да заблуди децата си относно снимката, за да не се страхуват, като им каже, че призракът запечатан на кадъра всъщност е част от промоцията на нов филм от поредицата "Ловци на духове".

Англичанката допълва, че на снимката даже може да се различи, че малкото детенце-дух държи в ръцете си нещо като плюшена играчка - мече.

"Цялото ми семейство е по принцип скептично към подобни неща, но сега всички са шокирани и доста искам да разбера истината", заявява Ема Джонсън.

Тя споделила снимката в социалните мрежи сред приятелите си като някои от веднага я обвинили, че е фалшифицирала снимката с помощта на приложение, но Ема им отговорила, че действително винаги се е справяла зле с техниката и не е в състояние да промени запечатания кадър със странната фигура.

В заключение, майката на трите деца казва, че даже си е помислила, че понеже киното е близо до морето, е възможно духът на някое удавило се дете да се е появил в мига, в който е снимала.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари