Дворецът Кенсингтън публикува снимка на Кейт Мидълтън след операцията

1
Публикацията е придружена от послание за Деня на майката
Публикацията е придружена от послание за Деня на майката Снимка: X

Публикацията е придружена от послание за Деня на майката

Дворецът Кенсингтън публикува първата официална снимка на принцесата на Уелс след коремната ѝ операция през януари тази година.

Снимката, направена от принц Уилям, в Уиндзор по-рано тази седмица, показва Кейт Мидълтън заобиколена от принцеса Шарлот, принц Луи и принц Джордж, който я е прегърнал, предава BBC, цитирана от NOVA.

Публикацията е придружена от послание за Деня на майката, заедно с "благодарност" от страна на принцесата за "продължаващата подкрепа" на обществеността. "Благодаря ви за милите пожелания и подкрепата през последните два месеца. Пожелавам на всички щастлив Ден на майката”, написа Кейт в посланието, споделено в социалните мрежи.

42-годишната Катрин прекара 13 нощи в лондонска клиника в централен Лондон, след операцията. По информация от Двореца не се очаква тя да се върне към обществените си задължения преди Великден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари