Доника и Християн Сачкови: Важно е в семейството да има обич, вярност и уважение!

1
Младото семейство е едно от наградените в конкурса на Община Русе за най-забавна сватбена снимка
Младото семейство е едно от наградените в конкурса на Община Русе за най-забавна сватбена снимка Снимка: Личен архив

Младото семейство е едно от наградените в конкурса на Община Русе за най-забавна сватбена снимка

Община Русе награди вчера победителите в конкурса за най-забавна сватбена снимка. Инициативата бе организирана от местната администрация по случай Седмицата на брака, която се провежда от 7 до 14 февруари. В конкурса се включиха 20 двойки, като специално жури излъчи за победители три семейства. Доника и Християн Сачкови са съпруг и съпруга от август 2023 г. като снимката им, която грабна вниманието на журито е запечатала момента на разчупване на сватбената пита. Очевидно по-голямото парче се пада на булката, която не успява да го опази и парчета от питата се разхвърчават напосоки.

Доника и Християн гостуваха в студиото на Дарик и споделиха своята радост, че са се намерили един друг. Станало по модерния в днешно време - онлайн. Но по отношение на брака и двамата не са от “най-модерните”, които приемат формата на съвместно съжителство. Обратно - смятат, че бракът не е отживелица.

Дават си сметка, че носи отговорност, но това не ги плаши. Не се боят и от компромисите, които са наясно, че трябва да правят понякога. “Важното е да сме си верни, да споделяме един с друг и да се уважаваме”, казва младата двойка. Мечтаят за уютен дом, деца, сигурност и радост в семейството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари