Село е "наказано" два месеца без телефони

1
В 21 век сме, а живеем като в каменната ера, гневи се кметският наместник на Емен Владимир Стоянов
В 21 век сме, а живеем като в каменната ера, гневи се кметският наместник на Емен Владимир Стоянов

Жителите на великотърновското село Емен са наказани като от над два месеца нямат стационарни телефони.

Това е безобразие. Тук ползваме мобилни телефони само на един оператор, тъй като другите нямат покритие. Освен това стационарните телефони замлъкнаха и въпреки многобройните сигнали и оплаквания до БТК, все още връзките не са възстановени. Има хора, които ме търсят от цялата страна заради документи с наследствени и имуществени въпроси, звънят в кметството и нямат никаква връзка. Принуден съм да си върша служебната работа с личния си мобилен телефон”, оплака се кметският наместник на Емен Владимир Стоянов, предаде Труд.

Управникът сподели, че от далекосъобщителната компания му обяснили, че причина за липсата на телефонна връзка е кражба на кабел край Пушевския кантон.

“Казват, че трябва да бъде инсталирана и специална касета, но колко време е нужно да се направи това? От БТК заявяват: “Знаем, че нямате телефони, но нали не плащате сметки”. В 21 век сме, а живеем като в каменната ера”, гневи се Стоянов.

Потърпевши са около 60 живущи в Емен , както и 15 британски заселници. Негодуващите смятат да се жалват на омбудсмана Мая Манолова.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари