Сейлядин е направил пълни самопризнания?

4
Полицията в Русе е задържала съпругата и леля му
Полицията в Русе е задържала съпругата и леля му

Арестувания в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова, е направил пълни самопризнания, твърди вестник „Труд“, като се позовава на няколко източника.

Свидетели от ромската махала „Селеметя“ в Русе твърдят, че арестуваният се казва Сейлядин, известен бил и като Северин Красимиров.

Сейлядин избягал още в неделя и се укрил при майка си, която живеела в малкото градче Щаде, недалеч от Хамбург. Както вчера ви съобщихме, още във вторник по обед се появи информация, за бягството през ГКПП „Дунав мост“ първо в Румъния, а сетне във вътрешността на ЕС на циганин, който е и главен заподозрян за убийството на Виктория.

Според неофициалната засега информация извършителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с намерения генетичен материал на местопрестъплението.

По първоначални данни Сейлядин е роден през 1997 г.

Изнасилил е жертвата си няколко пъти в продължение на час, преди да я обезобрази с влачене по земята, ограби и убие. Полицията в Русе е задържала съпругата и леля му. В дома му са открити вещи, свързани с убийството.

Тази информация все още е неофициална засега. В 9:00 часа сутринта премиерът Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще дадат брифинг по случая.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари