Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари 2020

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен 

Нещата напоследък не се движат в посоката, която искате. Не е необходимо да се прехвърля отговорността върху другите. Поддържайте достойнството си и се старайте да мислите с ясен ум. Намерете по-дълбокия смисъл на нещата и променете това, което можете. Каквото не зависи от вас, приемете го. В личния ви живот са възможни конфликти и разправии. Искат да ви убедят в това, което не искате и не приемате. Може някой да се опита да ви манипулира, за да промените мнението си. Старайте се да се грижите за здравето си повече и да не се претоварвате, особено умствено - можете да надцените силите си. Контролирайте кръвното налягане и се пазете от преумора. 

Телец 

Основата, която полагате сега има потенциал за това, което сте мечтали. Можете да се доверите на късмета си, но има вероятност да го пропуснете. Обмисляйте внимателно всичките си решения. Ако сте дори под минимално напрежение, не бързайте да ги вземате. Липсата на откритост и честност на близко лице около вас може да влоши нещата. Колкото и да се стараете в отношенията си, има някой, с който не можете да стигнете до общ знаменател. Трудно е наистина да кажете на другите какво искате. Съберете смелост и отстоявайте себе си. Възползвайте се от свободното си време и правете максималното за себе си.

Близнаци 

Най-добре е да играете с открити карти, защото тайнствеността не е вашият жанр. Пазете се от умора и се опитайте да се отпуснете малко, да не общувате с тези, които ви дразнят или предизвикват негативни емоции у вас - това ще усложни ситуацията и ще донесе проблеми. Седмицата ще ви донесе положителни промени, ако отделите достатъчно време както за активна, така и за пасивна почивка и сън. През първата половина на периода ще можете да се справите с трудностите, ако обърнете внимание на здравето си. Внимавайте с твърде мазните и сладки храни - възможно е те да провокират храносмилателни проблеми. 

Рак 

Не приемайте всичко присърце - тази седмица ще се окажете по-уязвими от обикновено.  За да се справите с неприятностите, отпуснете се повече и се опитайте да не бързате, особено при разрешаване на проблеми, които изискват специална концентрация и точност. Бъдете внимателни към близките си - това ще ви помогне да се справите с трудностите или да намерите най-доброто решение на вашия личен проблем. Благоприятна седмица за всякакви покупки, както планирани, така и спонтанни. Правете това, към което се стремите. Звездите обещават благоприятно стечение на обстоятелствата във ваша полза. 

Лъв 

Позитивна седмица, ще можете да прекарате малко по-спокойно от преди. Имате страхотни идеи в областта на вашата работа. Сега можете лесно да разрешите проблемите, които възникват. Позволете си да сте мързеливи, отпуснете се, но не избягвайте физически умерени упражнения - те ще ви помогнат да се справите с трудностите и да се чувствате отлично. Внимавайте с алкохолните напитки и се старайте да не ядете много солени и твърде висококалорични храни. Може да срещнете някой, който оценява изтънчения ви вкус, но най-вече ще е привлечен от вашата привлекателна личност и харесва вашият оригинален начин на мислене. 

Дева 

Трудна седмица за тези, които страдат от промени в кръвното налягане и настроението. През първата половина на периода е вероятно обостряне на хронични заболявания. Това време ще ви бъде по-трудно да се съсредоточите върху нещата, които са ви наистина интересни и важни за вас, така че се пазете от преумора и почивайте повече. Внимавайте с документите и отчетите, особено в началото на седмицата - не само неприятности са възможни, но и проверки, затруднения с висшите органи. Не разчитайте на другите, особено ако се съмнявате в правилността на постъпките им. 

Везни 

Тази седмица са вероятни изненади или събития, които със сигурност не сте очаквали. Не бива да разчитате само на собствените си сили. Старайте се да излезете от сенките - новите контакти, срещи и комуникация с партньори ще ви помогнат да постигнете по-бързо целите си. Тези дни много Везни ще бъдат по-чувствителни от обикновено. Не хабете ценната си енергия за недостойни хора. Вашето спокойствие е по-важно, отколкото да влизате в ненужни спорове и конфликти. Не позволявайте на другите да налагат волята си над вас. Обърнете внимание на близките си и се опитайте да покажете повече добронамереност и нежност, дори ако не можете да им отделите толкова време, колкото смятате за необходимо. 

Скорпион 

Бъдете търпеливи - вероятно ще ви се наложи да решите някакъв проблем и задача, с които лесно няма да се справите сами. Не очаквайте твърде много от себе си - тази седмица вниманието и работоспособността ви може да са по-ниски от обикновено. Избягвайте преумората, особено в началото на периода - по това време ефективността ви може да е по-ниска, отколкото си мислите. Вероятно напрежението може да ви попречи да действате, да мислите и да вземате решения. През първата половина на седмицата вирусни инфекции също са вероятни, така че старайте се да избягвате тълпите и се опитайте да укрепите имунната си система. 

Стрелец 

Седмицата е чудесна за всякакви начинания, но преди да започнете нещо ново, завършете всичките си стари неща. Ще успеете, ако прояви повече активност, смелост и решителност, особено през първата половина на периода. Личните ви отношения стават по-интензивни и емоционални. Това ще ви помогне да се опознаете с другите на по-дълбоко ниво. Втората половина на седмицата е подходящ момент за неща, изискващи постоянна концентрация, търпение и здрава преценка. Марс във вашия знак ви дава енергия, сила и смелост. Това може да ви накара да се чувствате по-секси и в по-добра физическа форма. Вашето самочувствие и позитивно отношение ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората, които могат да ви помогнат да успеете.   

Козирог 

Тази седмица вашето самочувствие не само ще остане стабилно, но и ще стане по-добро, обаче съществува риск от битови травми, особено през първата половина на периода. Опитайте се да бъдете внимателни с остри и режещи предмети и избягвайте прекомерното физическо натоварване - това ще ви помогне да се справите с трудностите и да предотвратите наранявания. Някои Козирози ще трябва сериозно да преразгледат начина си на живот. Понеделник и вторник е добре да помагате на други хора, да проявите благотворителна дейност, но търговските сделки, правни въпроси трябва да бъдат отложени за друг път. 

Водолей 

Има нещо във вашата личност, което кара околните да ви харесват. Лесно е да ви обичат. Избягвайте компанията на ограничени хора с тесен кръгозор. Това не е вашия свят, не се опитвайте да ги убеждавате в нищо. Така или иначе няма да успеете и всеки вярва в това, което иска. Приемете, че всеки тълкува нещата на собственото си интелектуално ниво. Някои препоръки и съвети могат да ви навредят, затова се доверете на интуицията си и проверявайте получената информация.  Позволете си да сте малко мързеливи, отпуснете се и отделете време за четене и пасивна почивка - това ще ви помогне да се възстановите по-бързо. 

Риби 

През първата половина на седмицата се пазете от настинки и се старайте да не пиете студени напитки - този път гърлото ви ще бъде по-уязвимо от обикновено. В началото на периода способността да мислите логично, да се концентрирате върху важното е донякъде отслабена, нещата се стремят да се изплъзват от ръцете ви и всичко това отнема много време и усилия. Затова е по-добре да отложите важни въпроси за по-късно, но сега е просто важно да имате пълноценна и активна почивка, да натрупате сили и нови впечатления. Вземайки решения - въздържайте се от прибързано и повърхностно заключение, преценка, това ще доведе до рискови ситуации и не до най-добрите последствия. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари