Седмичен хороскоп за 27 декември - 2 януари 2022 година

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Емоции за Везните, новости за Скорпионите

Овен

През седмицата от 27 декември до 2 януари ще трябва да се разделите с някои ваши надежди и да погледнете по-реалистично на планове, които ще се наложи да направите за началото на новата 2022. Няма да има драми или тегота в тези неща, а реално осмисляне на възможностите, които имате или приоритетите, които ще са важни за вас през този период. Не изпадайте в паника ако трябва да промените някои от тях, тъй като това ще ви съхрани от загуби или попадане в неловка ситуация. През седмицата ще ви разстрои неприятно събитие в живота на човек, който е добре известен с некоректността си, лицемерието или други подобни прояви. Въпреки сложната му личност вие ще съчувствате на това, което преживява в този период. През тази седмица ще бъдете поканени на среща или събиране свързано с човек от кръга ви приятели. Най-вероятно то ще се проведе в домашна обстановка и ще изиска от вас покупка на цветя или специален подарък. През тази седмица може да създадете интересни приятелства, които да рефлектират благоприятно не само върху вашия личен живот, но и върху живота на цялото ви семейство. Тази седмица ще се запомни със събитие свързано с мъж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, който живее в същото населено място като вас. Може една такава личност да ви изненада с нещо през новогодишните празници. Едно ново познанство ще ви помогне за реализация на ваша задача или ангажимент. Може да не се случи още в първите дни на новата година, но нещата ще се развият в тази посока. През тази седмица внимание ще изискат ваши лични пътувания или контакти с хора от друго населено място. Внимание ще изиска мнението или желанието на жена, която ще се води от някакви свои вътрешни предчувствия, в това, което ще ви каже. Като цяло през седмицата проверявайте в детайли всяка важна информация и не допускайте пропуски по невнимание. Момчетата и момичетата ще завършат и започнат новата година по един неочакван начин или с неочаквани преживявания. Много наситени откъм събития и преживявания последни дни на 2021 и в начало на 2022. Ще преминете образно през една бариера, след което идва нещо ново за вас, за което сте готови или ще нещо, което ще се наложи бързо да приемете. Мъжете ще се срещат и събират с приятели наслаждавайки се на това, което са постигнали през годината. Много важни теми ще имате за обсъждане както с тях, така и с хора от кръга си роднини или партньори. За някои от вас това ще бъдат дни, в които ще се вземе финално решение относно бъдещето на едно романтично или специално приятелство. Жените ще са нетърпеливи, искащи всичко да върви „по ноти“, но ще се окаже, че не вие поръчвате музиката и трябва да приемете събитията такива каквито са. Това не означава, че нещо лошо ви предстои, а че трябва да намалите темпото, да успокоите емоциите и чувствителността си. В противен случай сълзите ще бъдат на вашето лице.

Телец

През седмицата от 27 декември до 2 януари въпреки празничните дни и настроения, ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на неприятности и проблеми свързани с близък човек. Седмицата може да ви изненада с неприятна новина или събитие свързано с мъж. През тези седем дни избягвайте рискови действия, екстремни спортове и занимания, неправилно шофиране и други. През тази седмица трудно ще реализирате планове свързани с вашата работа или бизнес, това е по-скоро време за почивка и за организиране на плановете ви за следващата година. Възможно е доходите ви да бъдат по-малки, да ви се наложи да отсъствате от работа или ще срещнете други затруднения. В някои случаи е възможно забавяне на пари, които очаквате да получите от заплата, затруднения при работа с пари и други. Неприятностите през тази седмица няма да са толкова сериозни за да изпадате в предварителна паника. Те следват естествения ход на някои събития, пренастройването на някои ваши планове и приоритети. През седмицата ще преживеете емоционално събитие в живота на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Момчетата и момичетата ще преживеят букет от изненади в личния си или социален живот. Е, някои изненади могат да ви донесат разочарование или тъга поради разминаване в очакванията, които имате за конкретно събитие. Парите едва ли ще бъдат проблем за вас през тези дни, което не означава, че трябва да пилеете, това което имате, с лека ръка. Някои приятели ще се опитат да разговарят с вас сериозно по теми, които са важни за тях или които имат връзка с вас. Дано им отделите достатъчно сериозно внимание… Мъжете ще трябва да приключат с някои финансови или документни работи и задължения. Отношенията ви с други мъже през седмицата ще са основно по работа или бизнес. В празничните дни настроението ви ще бъде микс от положителни емоции и притеснения за различни неща или хора. Някои от вас ще се ангажират с избор на подарък за човек роден под знака на Козирог. Винаги някой може да ви изненада през този период. Жените ще продължат с някои свои притеснения относно здраве или събитие в живота на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Ще имате повече контакти и ще общувате предимно с жени, независимо дали това ще има връзка със семейството, с работата или със социалния ви живот. Конфликтите през този период лесно ще рушат отношения и планове. Радвайте се на хора, които живетя в дома ви и благословете всеки, който пристъпва прага на вашия дом!

Близнаци

През седмицата от 27 декември до 2 януари ще научите неща, които ще ви покажат ваши грешки или заблуди в плановете ви. Вие ще имате достатъчно време да направите нужните корекции и да се предпазите от загуби, затруднения или усложнения. Внимателно проверявайте информация или предложения, които ще получите от хора родени под водни зодиакални знаци. Седмицата в никой случай не е сложно или драматично време за вас, напротив! Може да очаквате да преживеете много хубави неща или приятни изненади. Ще ви зарадва събитие или новина свързана с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец. Новите познанства, които ще създадете през тази седмица ще ви срещнат с полезни и интересни хора. През тези седем дни ще планирате или ще очаквате среща (разговор) с представител на зодиакалния знак Водолей, Близнаци или Везни. Ще успеете да си изясните някои съмнения или подозрения, които са ви притеснявали напоследък. През седмицата ще възникне неочакван, но неотложен разход на пари, свързан с дете или с човек от семейството ви. Финансовите ви дела и ангажименти са хора от семейството ви могат да бъдат причина за кратко напрежение. Момчетата и момичетата ще са част от различни събирания както във вашия дом, така и в дома на приятели или роднини. Ще научите за неочаквана промяна в живота на ваша връстничка, съученичка или приятелка. Момичетата ще вземат неочаквано решение, което ще изненада мнозина. Повод за събиране или емоции ще бъде момче или млад мъж роден под знака на Козирог. За мъжете седмицата носи повече напрежение в семейството, най-вероятно поради по-големите очаквания и ангажименти свързани с Нова година. Стари проблеми могат да предизвикат нови вълнения. Разходите на пари ще са по-големи, приходите несигурни или ще има забавяне около тях. Мислите ви почти постоянно ще циркулират върху причините и начините за разрешаване на неприятности, които не искате да влачите след себе си през новата 2022. Жените ще се радват на едно по-спокойно и успешно време, с появата на различни възможности и шансове. Ще ви радват новини от хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Любовният ви живот ще бъде колоритен, а изненади в новогодишната нощ са възможни и от двете страни. Предстои ви събиране или някаква ангажираност свързана с личен празник в живота на човек роден под знака на Козирог.

Рак

През седмицата от 27 декември до 2 януари може да имате затруднения или разочарования свързани с ваши планове относно работа в друг град или държава, бизнес с хора от различни разстояния, или с пътуване. Затруднения могат да възникнат и за тези от вас, чиято работа е свързана с транспорт, логистика, комуникации, интернет и др. През седмицата ще възникне напрежение свързано с вещи или с техника в дома ви, с имот за който носите отговорност, или който семейството ви притежава. В материален и имуществен план седмицата носи повече напрежение или повече отговорности и задължения. Хубавите неща през тези седем дни ще бъдат свързани с пари, със семейния ви бюджет, със семейството ви и Коледните празници. Различни прояви на късмет могат да докоснат тези сфери от живота ви, но не бива да ги търсите или сами да ги провокирате. В такъв случай нещата могат да бъдат съвсем различни. През тази седмица ще намерите интуитивно разрешение на проблемите си, което ще бъде голямо успокоение за вас. Някои от по-важните преживявания през тези седем дни ще бъдат свързани с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци. Хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, ще ви изненадат с неочаквана новина, предложение или с нещо друго. Момчетата и момичетата ще са много чувствителни за неща, които планират за тази седмица. Ще искате всичко да се случва по вашия начин, според вашето желание, но това трудно ще се получи точно така. Предстоят ви все пак незабравими събирания, емоции, срещи и нови познанства, които ще направят новата година по-колоритна. Предстоят някои важни моменти в дома ви, със семейството, с разговори и теми, които ще обсъждате и които ще са важни за новото начало през 2022 година. Мъжете ще се наложи да осигурят добри забавления на собствените си деца и близки хора, с някои интересни хрумвания или изненади. Ще имате едно определено очакване за тази седмица, което е малко вероятно да се случи. Възможен е неприятен спор или противопоставяне с човек от друго населено място. Внимавайте с информацията, която хора около вас ще ангажират вниманието ви, защото тя може да се окаже невярна, целенасочена към манипулирането ви в определена посока и цел. Жените ще имат важни задачи за довършване в последните дни на тази година и повечето от тях ще са свързани или с пари или с разход на такива. Ще имате планове свързани с дъщеря, сестра, майка или друга близка жена, най-вероятно с нещо, което ще има значение в празничните дни. Любовният ви живот ще премине в един нов етап на развитие, сякаш поради осъзнаване навлизането в една важна за личния ви живот година. Тази седмица ще запомните със събитие или с преживяване свързано с мъж роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Лъв

През седмицата от 27 декември до 2 януари ви предстои да се срещнете с трудни за разбиране, странни хора. Ще ви бъде интересно да ги опознаете. Възможно е да останете очаровани, но може и да се разочаровате, зависи какви очаквания имате. Неприятностите, които някой ще създаде в живота ви няма да са умишлено създадени. Най-вероятно ще са вследствие на някаква грешка, прибързаност в действия или проява на наивност. Вие също може да имате някаква вина за конкретния проблем. През седмицата човек от кръга ви роднини или приятели ще бъде повод за семейно или приятелско събиране. Като цяло тази седмица ще се запомни с повече срещи и разговори с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква кауза, политическа партия и др. Вероятно тази седмица ще ви се наложи да посетите държавна, банкова, съдебна или друга институция. През седмицата избягвайте опити за манипулация или разпространяване на невярна и непроверена преди всичко от вас информация или клюки. Тези от вас, които ще преживеят една стресова ситуация, трябва да знаят, че нейната цел е да им покаже грешки в начина ви на работа или на общуване с околните. Момчетата и момичетата ще преминат през моменти на по-силно напрежение, което може да бъде причина з аконфликти, неприятни спорове и дори размяна на обиди и обвинения. Особено внимателни бъдете с представителите на огнените зодиакални знаци. През седмицата ще ви се наложи да отложите или откажете една среща. Ще разчитате много на помощта или подкрепата на мъж в нещо, което е много важно за вас. Добро развитие ще имат отношенията ви с мъж роден под знака на Скорпион, Риби или Рак. Жените може да се окажат податливи към чара и обаянието на мъж, който може да бъде син, съпруг, приятел или познат. Това може да ви накара да направите неща, които не харесвате, но в конкретната ситуация, ще ви бъде трудно да откажете. Пред вас са важни за семейството ви дни, в които ще трябва да дадете най-доброто от себе си. Каквито и планове да имате за тази седмица и най-вече за Коледните празници, винаги са възможни изненади и неочаквано развиващи се ситуации. Мъжете ще са по-изнервени тази седмица. Нетърпението ви най-силно ще проличи в дома ви и в отношенията с членове на семейството ви. Мнозина ще поканят в дома си приятели или съседи, и то не само в празничните дни. Ще получите новина или информация, която определено ще бъде невярна и дано усетите нещата навреме, преди да се се забъркали в нещо неприятно. Внимание ще изиска работа и ангажимент свързан с финансов документ, разписка, документ за превод на пари и др.

Дева

През седмицата от 27 декември до 2 януари ще преживеете различни емоции свързани с вашата любов или семейство. Събитията определено ще имат положителна посока на развитие, в повечето случаи очаквана, затова избягвайте да контролирате събития и хора, водени от моментни капризи или желания. В емоционален план седмицата определено ще има с какво да се запомни. През тези седем дни ще имате различни срещи или събирания, размяна на подаръци или на различни изненади, които вие сами ще приготвите за ваши близки или приятели. Особено вълнуващи преживявания може да имате с хора родени под водни зодиакални знаци. Тази седмица вещае важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини, вероятно роден под знака на Козирог. През тези седем дни може да ви изненада появата на гости в дома ви. През седмицата е възможно завръщане на старо, нелекувано заболяване или проблеми с хроничен (наследствен) здравословен проблем. Момчетата и момичетата в края на годината ще селектират свои познанства и приятелства. Ще сте много антипатично настроени към човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който се опитва да ви провокира с действията си към неприятен конфликт. Във финансовите си дела ще имате по-добри възможности както от собствена дейност (работа), така и чрез помощта на роднини. Приятелство с ваш връстник или по-млад от вас съученик, колега ще ви донесе неочаквано преживяване. Мъжете ще бъдат изненадани от една лъжа или измама, в която са допуснали да бъдат въвлечени. Ще се ядосате първо на себе си, а след това ще търсите обяснение от този, който е източник на тази фалшификация или интрига. В семейните си отношения ще дадете предимство на желанията на жени от семейството си. Несемейните от вас, могат да изненадат любимата жена с предложение за брак или с нещо друго. Това ще бъде много важна седмица за вашето семейство поради различни причини, но най-важното ще бъде да посрещенете с усмивка Новата 2022. Жените ще се лутат между различни емоции и желания. Понякога ангажирани със собствените си емоции ще пропускате значимостта на важни събития, които се случват около вас. Същото важи и за новите възможности, които въпреки празничната атмосфера все пак ще се появят. Избягвайте конфронтация с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Тези от вас, които ще пътуват през тази седмица да бъдат внимателни с транспортните средства, с багаж, с документи и с пари.

Везни

През седмицата от 27 декември до 2 януари почти всеки ден ще ви ангажира с някакво събиране, среща или друго емоционално преживяване с приятели или с роднини. През тези седем дни може да присъствате на събиране по специален повод свързано със семейството на ваши приятели. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с някакъв специален личен или семеен повод. Всъщност едно пътуване през тази седмица, може да бъде свързано с бъдеща голяма промяна в живота ви. През седмицата избягвайте да се впечатлявате от различни предложения, които ви обещават по-добри или лесни печалби. Бъдете много внимателни с финансовите си ресурси и избягвайте всякакви рискови действия. Някои от вас могат да обсъждат различни неща свързани с наследствени пари или имущество, което не носи някаква голяма драма. През седмицата ще ви изненада информация свързана с минали събития, която сте пропуснали да получите, или която някой е забравил да сподели с вас. Като цяло седмицата ще ви поднесе няколко неочаквани преживявания, които ще оставят следа в живота ви. Момчетата и момичетата ще се сблъскат с неприятности, които ще възникнат поради техни прибързани действия и решения. Ще ви се наложи да впечатлите с нещо ваш баща, дядо, по-голям брат или друг любим човек. Повод за събиране през седмицата може да бъде покана от момче, което е ваш връстник, приятел, съученик и др. Мъжете ще бъдат изненадани от някои подаръци, но всъщност и вие може да изненадате някой с такъв. Ще имате големи очаквания както за празниците в края на годината, така и за новите неща, които очаквате да се появят в живота ви в началото на 2022. Ще ви бъде приятно да празнувате заедно с някой, който е роден под знака на Риби, Рак или Скорпион или има такъв асцендент. Жените ще запомнят края на годината с една неприятна новина. Тя определено ще успее да ви изненада, независимо с какво или с кого е свързана. Ще имате различни гости, ще присъствате на различни събирания, ще търсите и ще умеете да се забавлявате. Бъдете внимателни защото някой ви наблюдава, а неговата/нейната цел могат да се окажат не толкова добри за вас.

Скорпион

През седмицата от 27 декември до 2 януари ще можете да се зарадвате с някои важни или полезни за вас придобивки. Възможно е те да дойдат чрез покупка, която вие самите ще направите, но може да ги получите като подарък от роднини или приятели. Това е седмица, в която ще можете да напълните ръцете и душата си, с различни материални и емоционални неща. През седмицата ще имате повече срещи и разговори с приятели от близо и далеч, с които ще имате различни теми за обсъждане или емоции за споделяне. Създаването на нови приятелства също е възможно, като най-вероятно това ще се случи при неочаквани обстоятелства. Някои от негативните преживявания през тази седмица ще бъдат свързани с неприятности, около ваши лични вещи или битови уреди в дома ви. Пазете деца или възрастните хора от неправилна употреба на уреди, което може да предизвика някаква авария или неприятен инцидент. Неприятна ситуация в дома на приятели, ще бъде причина те да ви поискат помощ или вие да им предложите такава. Момчетата и момичетата ще се радват на различни подаръци или покупки лично за себе си. Ще искате да изглеждате добре и през тези дни това ще бъде един от вашите приоритети. Тази седмица ще усетите много силно любовта на една жена, независимо дали тя е до вас, като баба или майка. или е в Отвъдното. Много интересни емоции носи седмицата за вас, но също така ще изисква разум, търпение и избягване на „хлапашки“ истории. Мъжете ще са по-често недоволни от другите, отколкото от самите себе си. Това дали е странно? Ще ви бъде интересно да бъдете заедно с някой, който е роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей или ще се връщате към миналото си със спомени за такъв човек. Изненади ще има и за вас през тази новогодишна седмица. Те могат да дойдат чрез непознати хора, чрез някой, когото познавате отскоро, както е и възможно да бъде роден/а под знака на Козирог, Телец или Дева. Жените ще са много силно заинтересовани от финансовите си дела и ресурси. Някои от вас ще очакват пари от наследство, наем, рента, наследствена пенсия и др. Други обаче ще се наложи да посетят дома на близък роднина или приятел по неприятен повод. Добри новини и емоции може да ви донесе едно момче, младеж или млад мъж. Важна седмица, въпреки еуфорията около празниците, която ще трябва да се изживее разумно и пълноценно.

Стрелец

През седмицата от 27 декември до 2 януари ви очакват интересни дни, когато ще трябва да бъдете готови за разнообразни преживявания, срещи и емоции. Това е време, което ще определи в голяма степен вашето бъдеще през 2022 година, чрез разговорите или решенията, които ви предстои да вземете. Разбира се, не всичко ще има възможност да се реализира, защото сама по себе си 2022 ще дойде и ще премине с различни затруднения и ограничения. В много отношения късметът ще бъде на ваша страна през тези седем дни, стига да не решите да го пропилеете за незначителни и мимолетни неща в живота си. Важна и положителна роля в живота ви през седмицата ще изиграе жена, с нейните разумни съвети, помощ или информация, която ще ви даде. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за планиране на различни събития, свързани с хора от различни населени места. През седмицата може да ви изненада някой, който живее в друг град или държава. Момчетата и момичетата, често ще остават разочаровани от невъзможността да реализират или постигнат това, което искат. Възможно е да очаквате повече, да гледате единствено собствените си желания и интереси, без да се съобразявате с тези, на хората около вас. Здравето ви ще е нестабилно и ще сте податливи на настинки и вирусни инфекции. Ще сте ограничени финансово, но при добре планирани действия може да си осигурите така важната за вас финансова сигурност по празниците. Мъжете ще имат сериозен разговор или обща дейност с друг мъж, която може да е свързана с дома или с работата. Ще ви бъде лесно и приятно да общувате с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще имате нужда да се чувствате обичани независимо от възрастта си и ще сте много докачливи на тази тема. Някои от вас може да дадат воля на въображението си и да видят проблеми там, където те не съществуват. През седмицата ще бъдете щедри към деца и любими хора, особено от собственото ви семейство, но ще очаквате комплименти или думи на признателност, на всяка цена. Жените трудно ще следват изпълнението на задачите си през тази седмица. Все нещо ще ви обърква, ще ви разсейва или ще възниква нова необичайна ситуация. Ще имате желание да прекарвате повече време с жени, които са ваши приятелки. Мнозина от вас ще пътуват през тази седмица и това ще ви донесе поне едно интересно преживяване. Важността и значението на тези седем дни в живота ви ще се усети във вашите финансови дела, в шансовете, които сега ще възникнат и чието развитие ще бъде ваш приоритет през Новата 2022 година.

Козирог

През седмицата от 27 декември до 2 януари в много отношения късметът ще бъде на ваша страна, но това не трябва да ви прави непредпазливи, нетърпеливи, груби или алчни. Бъдете готови да слушате какво ви казват другите хора около вас и да приемате тяхното мнение без да предизвиквате конфликти или противопоставяне. През тази седмица някои от изненадите ще бъдат свързани с разочарования или разминаване в очакванията ви свързани с дете или млади хора от кръга ви роднини, както и с такива с които работите (в случай че работите с деца или с млади хора). През седмицата ви предстоят разнообразни контакти с хора от различни разстояния, по различни поводи и с различно време на развитие (когато това касае някакви ангажименти). Определено чрез социалния си живот през седмицата ще може да се обогатите с полезна за вас информация или с нови умения, познания. Особено ще ви впечатлят разговори или действия с представители на знаците Рак, Скорпион или Риби. През седмицата може да възникне ангажимент свързан с разрешаването на проблем или ситуация от имуществен характер на човек от кръга ви роднини. Момчетата и момичетата ще трябва да се съобразят с това, което са постигнали досега и да не правят планове, да нямат очаквания за неща, в които не са вложили нищо за да бъдат осъществени. Някои ваши неуспехи или разочарования ще ви дадат добър урок и достатъчно материал за размисли. Всяко разочарование, обида или друго негативно състояние през тази седмица ще е вследствие на ваши предишни действия. Осъзнаването на факта, че имате все още много да учите за нещата от живота ще ви бъде в голяма полза. Мъжете от този зодиакален знак да избягват да се натоварват с повече ангажименти и отговорности, тъй като това ще се отрази неблагоприятно на здравето. Мнозина ще пътуват през тези седем дни, както на кратки разстояния, така и на по-далечни. През седмицата естествено ще имате повече контакти с приятели, ще общувате с най-различни хора, както и е възможно да посрещнете гости от друго населено място. Финансовите ви дела ще бъдат отражение на действията ви от началото на декември досега. Жените ще се натоварят да търсят дипломатичен изход от различни неприятни ситуации и проблеми. В никой случай няма да искате тяхното задълбочване, особено ако са свързани с друга жена. През тези седем дни ще имат общи действия или ще празнувате заедно с друга жена/жени, които ще са ваши роднини или приятели. Спомени в живота ви ще оставят действия или думи на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Водолей

През седмицата от 27 декември до 2 януари ще имате възможност да видите истинското лице на човек, когото сте смятали за ваш приятел и който ще допусне голяма грешка в поведението или коментарите си спрямо вас. Една лъжа или измама от негова или нейна страна, ще определи окончателно вашето бъдещо поведение към тази личност. Седмицата носи добри финансови резултати в работа или бизнес, особено ако те са свързани с продажби, транспорт или услуги за населението. Възможно е да получите предложение за някаква допълнителна дейност към основната си работа, което ще увеличи и вашата заплата. През тези седем дни повод за събиране може да бъде събитие в живота на някой от вашето семейство или от кръга ви роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за предложение за брак или за сключване на брак. През тези седем дни ще бъдете приятно изненадани от новина, която ще получите от жена. Това определено ще ви бъде от полза или ще бъде в основата на някои ваши бъдещи успехи. Седмицата вещае важно предложение или получаване на документ, чието действие или значение тепърва ще се види през Новата 2022 година. Момчетата и момичетата ще бъдат мотора на събитията в дома и в семейството. Ще сте много активни, с желание да организирате различни неща, които смятате, че са важни за настроението по празниците. Седмицата ще има много бързо развитие, затова добре планирайте задачите си, за да няма неприятни закъснения или други изненади. Бъдете внимателни с приятели, съученици или познати, които имат репутация на лъжци, на хора, на които не може да се има доверие. Мъжете ще има за какво да размишляват преди края на годината. Важни теми ще бъдат не само какво сте постигнали през изминалите 12 месеца, но и какво ви предстои през Новата 2022, която в много случаи ще бъде по-ограничена откъм развитие и промени. През седмицата ще бъдете търсени от приятели за споделяне на приятни моменти с тях, а може и вие самите да ги потърсите с такава цел. През тези седем дни ще възникне неотложен ангажимент свързан с близка жена, без значение дали живеете заедно или не. Жените ще имат различни поводи за радост и настроение. Причина за това няма да бъде само посрещането на Новата 2022. Може да получите добри новини или да се зарадвате на конкретен успех на ваша работа или изява. Ще имате много хубаво време в края на годината, в което Съдбата ще раздаде своите подаръци според заслугите и действията ви през 2021. Ще ви се наложи да приготвите подарък почти в последния момент за момиче или млада жена.

Риби

През седмицата от 27 декември до 2 януари някои планирани или неочаквани събития или срещи ще ви върнат към миналото ви. Вероятни са нови ангажименти със стари неразрешени проблеми, независимо дали имате настроение и време за тях. Това ще бъде трудна седмица, в която ще трябва да „стъпвате на пръсти“, да правите нещата бавно, с много разум и практичност в действията. Всяко прибързано решение ще ви връща назад, вместо да отчитате някакъв напредък. През седмицата ще имате постъпления на пари, но вероятно няма да е това, което очаквате. Бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас. През тези седем дни тяхната завист или злоба ще определят техните действия спрямо вас. Като цяло неприятностите през тази седмица по-скоро ще следват линия на изчистване на ненужните неща и хора от живота ви. Въпреки това, трябва да сте внимателни, защото това ще определи бъдещата ви линия на развитие: дали ще продължите напред или ще се завъртите в нов омагьосан кръг. Седмицата ще се запомни със събиране или събитие свързано с роднина, съседи, приятели или колеги. През седмицата някои от вас ще преживеят емоционално една лична драма в живота на роднини, приятели или колеги. Внимавайте при шофиране и при използване на обществен транспорт. Момчетата и момичетата ще са склонни да последват съвета на близка жена: майка, баба, по-голяма сестра и др. Това определено ще бъде във ваша полза и няма да ви навреди. Предстоят ви почти ежедневни срещи или събирания с приятели или с хора, с които имате общи интереси. Ще имате достатъчно време за любов и дано вече сте я срещнали през годината… Повод за събиране или за някакво празненство ще бъде ваша близка жена или приятелка. Мъжете ще трябва да се държат на ниво, но не и да бъдат горди или високомерни. Има достатъчно хора около вас, които не одобряват някои ваши действия и решения. Не ги предизвиквайте точно сега с поведението си. През седмицата ще присъствате на събиране или ще приемете покана от мъж за някакво мероприятие извън вашия или неговия дом. Като цяло тази седмица ви носи по-активен социален живот, срещи със стари и нови познати от различни краища на света. Жените ще гледат да очароват хората около себе си с различни подаръци, вкусотии и изненади. Бъдете внимателни за да не се натоварите с повече задачи отколкото можете да изпълните. Това може да ви се отрази на здравето в най-неподходящ момент. Не са изключени битови проблеми с повреда на техника, инсталация или украса. Седмицата носи неочаквани преживявания с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари