Седмичен хороскоп за 21 - 27 декември 2020

4
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. При желание от ваша страна, възползвайки се от обстоятелствата, ще бъде възможно да се постигне много. Вече сте в центъра на събитията, пълни със сила и енергия. Постарайте се да завършите натрупаните дела, да коригирате грешките, преди да е станало късно и да започнете новата година на чисто. Препоръчително е сега вместо да преодолявате бурните бързеи, спокойно да плавате по реката. Интересни инициативи и предложения може да получите от страни. Весело посрещане на празниците!

Телец 

Седмицата и цялостната работна среда обещават да бъдат спокойни, което ви позволява да се отпуснете малко. Важно е да запазите достойнството и спокойствието си дори в стресови ситуации. Оставете всичките си страхове и притеснения зад себе си, съберете силите и мислите си и само напред. Очаква ви излизане на ново равнище. Точно сега можете да промените живота си и да намерите своето щастие. По-добре да организирате генерално почистване преди празниците. Весело посрещане на празниците!

Близнаци

Седмицата ще бъде успешна почти във всяко отношение, особено ако не променяте внезапно решенията си. Може би ще изразите идеите си пред повече хора или ще получите възможността да споделите своите знания и умения. Обстоятелствата могат да се развият по благоприятен начин за вас. Има тенденция да се харчат големи суми пари за напълно безполезни неща. През този период може да разкриете някаква информация или случайно да разберете някаква тайна. Весело посрещане на празниците!

Рак 

Използвайте шанса да завършите всички дела до края на тази година. Струва си да работите усилено, за да направите положителни промени, дори ако на пръв поглед изглеждат незначителни. В личния си живот се опитайте да запазите спокойствие и търпение, дори ако нещата не вървят по начина, по който бихте искали. Не забравяйте за натрупаните домакински задължения и проблеми, опитайте се да се справите с тях и се подгответе спокойно за празниците. Весело посрещане на празниците!

Лъв 

Тази седмица съдбата може да ви се усмихне, въпреки че ситуацията все още е трудна. Възможно е да бъдете въвлечени в тайна връзка или да ви поверят някаква тайна. Всичко, което се случва през този период, ще има дълбоко влияние върху вашите лични и делови отношения за дълго време. Битовите въпроси, интересите на семейството и децата ще бъдат на първо място. Предстои: свършената работа дава плод, получавате признание за заслуги или успешно завършвате проект. Весело посрещане на празниците!

Дева 

Тази седмица ще почувствате лекота и спокойствие. Ще имате възможност за най-успешно изпълнение на вашите планове. Може би ще получите важни новини или информация, която ви касае. Нечии предразсъдъци ви влияят неблагоприятно. Не вземайте прибързани решения, съсредоточете се и преценявайте текущата ситуация и чак тогава действайте. Повече слушайте вътрешния си глас, той няма да ви заблуди. През почивните дни отделете повече време за почивка, възстановявайки спокойствието. Весело посрещане на празниците!

Везни

Тази седмица е важна за вас, може да промени бъдещето ви, както към по-добро, така и към лошо. Срещата със стари приятели ще ви достави искрена радост. При семейни проблеми проявете повече търпение и издръжливост, тогава ситуацията ще се стабилизира. Пазете се от измама и предателство. Може да се наложи да поставите под въпрос лоялността на някого. По-добре е да не провокирате конфликтни ситуации. Насладете се на празниците, заобиколени от близките си хора. Весело посрещане на празниците!

Скорпион 

Животът тази седмица ще бъде в разгара си. Вашата задача е да се научите как да яхнете вълната. Трябва да смекчите амбициите си и да избягвате конфликти с началниците и колегите си. Обстоятелствата могат да бъдат най-неочаквани и понякога дори доста неудобни. Не се нервирайте, по-добре се усмихвайте. Бъдете внимателни и предвидливи в решенията си. В личния си живот не бива да внасяте хаос, опитайте се да запазите спокойствието и да не показвате недоволство. Весело посрещане на празниците!

Стрелец 

За представителите на този знак идва стабилен период, когато те могат спокойно да решат всичките си проблеми. Продължавайте да действате в обичайния си ритъм, без да отлагате нищо за по-късно. Когато вземате важни решения, не позволявайте на никой да се намесва в делата ви и да ви дава съвети. Тази седмица мнозина ще могат да победят самотата, но не бива да се потапяте напълно в любовта - трябва да оставите време за работа, домакински задължения и срещи с любими хора. Седмицата ще завърши с почивка и релаксация. Весело посрещане на празниците!

 

Козирог

През делничните дни може да бъдете победени от негативни мисли, съмнения и страхове. Въпреки че това не е вашата характеристика, през този период ще има такава опасност. Можете спокойно да се справите с домакинските задължения и да решите лични проблеми. В любовните отношения започва период на топлина и взаимно разбирателство. Така ще бъде и в приятелството. Трябва да внимавате в отношенията с непознати. Внезапната смяна на обстановката може да бъде опасна. Весело посрещане на празниците!

 

Водолей 

Звездите ви насърчават да започнете седмицата отговорно и да не отлагате завършването на текущите дела. Бързането може да създаде проблеми, което означава, че трябва да си дадете нужното време и да не се втурвате в битка с емоциите. В средата на седмицата ще се изправите пред тъмната страна на личността си и ще трябва да се борите с желанията си. Ще бъдете не само с приповдигнато настроение, но и добри перспективи ще се разкрият пред вас. Весело посрещане на празниците!

Риби 

Следващите седем дни ще помогнат да намерите пътя към хармонията, към пречистването от негативизма. Човек трябва само да поиска - останалото ще се случи от само себе си. Тези дни ще бъдат доминирани от положителна енергия. Вселената ще премахне всички възможни ограничения, така че трябва да зададете ясни планове за себе си. Мнението на хората наоколо не трябва да ви притеснява: във всичко е по-добре да разчитате на интуиция и личен опит. Весело посрещане на празниците!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари