Седмичен хороскоп за 19 - 25 март 2018

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Изтича един лунен месец и дни преди Новолунието ние трябва да се справяме с дела, които вече са стартирани, но все още не са приключили.

Качествено ново начало може да нахлуе в живота ни едва след Новолунието или през следващата седмица. На този етап се налага да се придържаме към задължения и норми, които често може да не са по вкуса ни. Ако направим асоциативна препратка- все едно се намираме в високоскоростна кола от намерения, с желание да пристигнем по-бързо в съответната дестинация, но пътят е лош или пък маркировката ни налага доста ограничения. И така, на практика ще се съобразяваме с външни и независещи от нас фактори повече от обикновено, например- това може да са дела от миналото, може да са по възрастни и авторитетни лица, също и институции, с които взаимодействието не е лесно.

Тенденцията често ще провокира разяснителни разговори, като стари теми отново се възобновяват и изискват разрешение. В този процес не можем да разчитаме на кой знае каква толерантност, припомням че Венера и Меркурий са в Овен, така че когато ние отстояваме своето мнение и щастие- реагираме по- безкомпромисно и сме склонни да се борим за своите интереси и чувства, а не толкова да се съобразяваме с околните. Ако има нещо, което да ни дразни- ще реагираме по-крайно, а в по-неприятна форма- това може да доведе дори до скъсване на някои връзки, обтягането им до краен предел.

Изглежда, че засега- успехи ще имат предимно онези, които проявяват инициативност над средното ниво и достигат до внезапни, бързи победи. Ако темперамента ни не е чак толкова рисков, тогава- обходни пътища и изход от заплетени ситуации също ще се открива, но обединяващо правило е, че трябва да разчитаме предимно на себе си, да действаме в избраното направление и може би по-малко да се обясняваме и да говорим. Мобилизацията на личния потенциал е най-силният коз през тази седмица и онези от вас, които се възползват от него- действително ще могат да отключат нови и по-добри перспективи за себе си, ако не в настоящето, то задължително в по-далечното бъдеще.

Паричните потоци през тази седмица също търпят някой затруднения. Отново като пример- възможни са важни обсъждания, които касаят материалното ни състояние, това може да повлияе на чувствата ни, а ако имаме стари дългове- буквално или в преносен смисъл, то те ще напомнят за себе си. В друг вариант- разходите ни растат по различни поводи и е целесъобразно да сме по-внимателни, да не поемаме излишни рискове. В обществено значим аспект не са изключени определящи новини, като минимум- спорове, че и борба за надмощие. Едва ли ще се стигне до някакво обогатяващо решение, но затова пък- много истини ще излязат на повърхността и със съответните последици през последните дни на месец март.

Овен

Вероятни са проблеми с недвижими имоти, вземете мерки по запазване на имуществото си. Може да се наложи да посрещате неканени гости. Седмицата е напрегната и в емоционално отношение. Периодът е предназначен за активен живот и пробуждане на вътрешната енергия. Това може да възроди духовните ви сили.

Може да се случи така, че да ви очаква увлекателна среща, която да се запомни за дълго време и да ви донесе много положителни емоции и радост. Не бива да се безпокоите от нищо в интимен план, защото планетите са на ваша страна. Всички романтични авантюри завършват благополучно. Жизненият ви потенциал осезателно се повишава. Това влияе положително върху живота ви и вашата работа. Можете да си създавате по-точно мнение за хората.

За вас е важно да съумеете да се разделяте леко с бившите си приятели, като същевременно с това успеете да съхраните енергията и силите си за нови познанства. Излишната откровеност и липсата на дипломация може да повлияе отрицателно на отношението ви с околните и да ви попречи да се издигнете в обществото.

Вашите успехи може да са поставени на карта, ако не съумеете да си държите езика зад зъбите. По същата причина са вероятни недоразумения с най-близките. Но вашата отстъпчивост и липса на злопаметност намират пътя към примирието. Възможно е пред вас да се изправи необходимостта от защита на принципите. Взривът от емоции по този повод може да обърне хода на събитията не във ваша полза.

Сдържайте се и не проявявайте прекалено открито гордостта си. Ако изпаднете в конфликт, по-добре отстъпете и се заемете с някаква работа. Нещата се нареждат сами. Спокойно можете да заложите на вашето обаяние, за да постигнете целите си. Ако излъчването ви е положително, околните са привлечени от плановете ви и с удоволствие ви съдействат. Имате успехи и в интимен план.

Телец

Съмнителни надежди може да ви подхлъзнат към необмислени постъпки и авантюри. Вие може да станете обект на провокации. Вероятно е да се заплетете в романтично увлечение, но то да ви донесе неудовлетворение. Не е изключено в крайна сметка да се наложи да изяснявате отношенията си с роднини или близки. Бъдете внимателни, защото поради вашата невъздържаност може да произлезе скандал.

Периодът е свързан с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Стремежът ви да бъдете сдържани пред опасностите в значителна степен може да намали нежността ви. Любовта може да бъде ярка и изпълнена със съблазни и надежди, но да мине бързо поради недостиг на пари. Постарайте се да не правите кардинални заключения за близки хора. Не е изключено да ви се отдаде случай да проявите всички свои способности и таланти.

Вашите нови идеи и мисли може да разкрият нови перспективи за реализация. Звездите ви съветват да се откажете от стандартния подход към нещата и да проявите изобретателност. Възможни са значителни събития в личния живот. Притежавате засилена дарба за убеждение. Интуицията ви е на високо ниво. Звездите ви помагат да реализирате идеите и плановете си. Вашата настойчивост и оптимизъм ви водят до добри резултати. При решаването на проблемите се опирайте на помощта на добри познати и роднини. Може да се появят високопоставени покровители. Но периодът е напрегнат и носи изненади и рискове.

Не е изключено неочаквани обрати в съдбата да ви накарат да промените плановете си или да преразгледате отношението си към определени хора. Странично влияние може да ви се отрази пагубно във финансов план. Всяко решение може да има съвсем неочаквани последици. Въведете ред в личната си документация. Възможно е да не ви стигнат силите или да нямате мотивация за постигане на определена цел. Възможно е не самите вие, а тези на които разчитате да не изпитват достатъчно ентусиазъм.

Близнаци

Възможно е да почувствате силно желание да промените начина си на живот. Вие сте озарени от чувството за вътрешна свобода и желание да смените обстановката. Повечето от вас може да се опиянят от желанието да харчат неразумно, да имат екстравагантно поведение. Препоръчваме ви горещо да съкратите разходите си докато се вразумите. В противен случай може да се окажете в кризисно състояние и да съжалявате за стореното.

Този период символизира защита на интересите и постигане на целите. Вашият вътрешен свят може да влезе в противоречие със съществуващата реалност. Както никога до сега може да ви се наложи да проявите търпение и прозорливост. Мнението и действията на околните могат да навредят на социалното и материалното ви положение. Това е период през, който може да осъзнаете, какво ви е необходимо за да бъдете щастливи и да се трудите плодотворно.

Може да станете по-активни в очакванията си да получите някаква материална награда. Бъдете пределно внимателни с партньорите си, може да предизвикате тяхната завист и съперничество. Вероятно е да ви се наложи да бъдете по-предвидливи и да не приемате прибързани решения. Може да получавате или давате пари назаем. Възможно е да получите помощ и покровителство. Нарастващото обаяние и чар на жените от знака може да им помогне да преодолеят изпитанията на съдбата и да предразположат хората към себе си.

Неочаквана среща може да повлече след себе си една бурна любовна връзка. Вашата емоционалност и чувствена сексуалност може да ви донесат не съвсем приятни изненади. Вашите интереси се въртят около всичко ново и перспективно. Вие живеете с бъдещето, даже често забравяйки за настоящето. Виртуалното общуване в Интернет силно ви интригува и може да стане причина да промените външния си вид.

Благодарение на стари приятелства или ситуации при които си създавате нови връзки, вие може да имате доста преимущества и да повишите влиянието си в обществото. Необходимо ви е правилно планиране на времето и средствата, за да избегнете разочарованията. Не проявявайте гордост и надменност, иначе има риск да усложните отношенията си с някои хора и от това да пострада репутацията ви.

Рак

Седмицата е благоприятна за пътувания и интелектуален труд. Звездите ви предричат изясняваници в личния живот породени от ревност и недоброжелателно отношение от страна на най-близките ви. Постарайте се да бъдете критични към себе си и да не изисквате прекалено много от околните. Не се натоварвайте и следете за добрата си форма. Разчитайте на партньора си. Може да получите подкрепа и от близки хора.

Вероятно е да се наложи да отстоявате своята гледна точка и принципи. Не е изключено да възникнат разнообразни проблеми. Прояви на ревност от ваша страна може да усложнят положението. Препоръчва ви се физическо натоварване, активен отдих и разходка сред природата. Чувствате растяща потребност от признанието на вашите способности и талант.

Количеството на ангажиментите ви постоянно расте, което е поредното препятствие по пътя към свободата. Но за сметка на това може да постигнете по-високо социално положение и власт. Чувствате желание да оставите всичко да се развива по естествения път на нещата. Не бива да се отпускате! Старайте се да запазите инициативата в собствените си ръце. Отнасяйте се по-критично към себе си.

Не оставяйте без внимание делови предложения от страна на колеги или приятели. Но не им се доверявайте сляпо. Проверете логиката на тяхното мислене. Вашата разсъдливост и проницателност ви помагат при правилния избор. Сега може да осъществите някои от интересните си планове. Забележимо се подобряват отношенията ви с близки, приятели и познати. Вие чувствате потребност от това, както никога преди. За самотните сърца съдбата предоставя шанс да намерят човека, с който да прекарат своя живот.

Лъв

Периодът е благоприятен за пътувания и пътешествия. За това побързайте да завършите всички започнати неща. Не започвайте преди това нищо ново. Не се натоварвайте излишно. Щадете и нервите си, не бива да се сърдите и да плачете. Не се задълбочавайте в случващото се. Не си правете дългосрочни планове. Не давайте обещания, които няма да може да изпълните. Благоприятни са физическото натоварване и спорта. Въведете порядък в дома и в чувствата си.

Контролирайте своите емоции, защото съществува вероятност от скандали. Внимавайте какво говорите, за да не обидите някого. Не отказвайте на молби. Предстои ви една сериозна седмица, свързана с творческо търсене и разкриване на житейски истини. Усилва се дарбата ви да предвиждате и вашата интуиция. Но е необходимо да бъдете сдържани за да достигнете положителни резултати.

Когато изразявате чувствата си, проявете далновидност и дори предпазливост. Обектът на стремежите ви налага да се вгледате обстойно в него и да се предпазите от възможни изненади. Периодът е подходящ за обмисляне на делови ангажименти. Умението ви да убеждавате привлича влиятелни съюзници. Вашето обаяние и енергичност са гаранция за успеха ви. Преодолявате всички изпитания и прегради по пътя си.

Възможно е събитията да не се развият, както сте си мечтали. За съжаление, няма да може да повлияете на техния ход, колкото и да ви се иска това. Вероятно е нови идеи или нови хора да открият пред вас неочаквани възможности за реализация. Може да започнете работа в съвсем нова сфера на дейност. Не бързайте да отговаряте на предложения.

Възможни са романтични увлечения или брак с представител на друга раса. Жените може да станат особено притегателни и затова съвсем не е чудно, че мъжете постоянно търсят тяхната компания. Възможно е да се появи някакво вдъхновение и вие да се проявите в някоя област на изкуствата. Мерете си приказките, защото непредсказуемата реакция на околните може да ви навреди. Посветете повече време в грижи за себе си.

Дева

Във всяко мероприятие не трябва да разчитате на чужда помощ. Уповавайте се единствено на собствените си сили. Така сами си помагате. Важно е всичко да правите навреме и да не правите грешки. Пазете жилището и имуществото си. Възможно е да се появи желание да пътувате. Направете го. Имате възможност за едно запомнящо се запознанство, изпъстрено с приятни усещания. Може да не се безпокоите за нищо. Всичко започнато от вас – дори и най-рискованото, има благоприятен край.

Не е изключено да проявите своя талант и способности на различни нива. Полезни за успеха ви са срещите с приятели и целенасочените контакти. Вашите нови идеи и мисли може сами да ви открият допълнителни възможности за повишаване на материалното ви състояние. Ново познанство ви обещава благоприятно влияние. Отстоявате успешно своите принципи. Благоприятни са контактите с обществени организации и граждански сдружения. Усилва се дарбата да убеждавате и вашата интуиция.

Вероятно е да почувствате небивал прилив на енергия. Всичко с което се захванете, ви носи успех. Дори от най-трудните ситуации успявате да извлечете полза. Борбата със самите себе си е основната тенденция. Желателно е да поправите недостатъците в имиджа си и да решите проблемите от личен характер. Жените от знака трябва да очакват приятно познанство, което може да стане начало на любовен роман. Но стремежа ви да доминирате може да изиграе лоша шега.

Мъжете от знака трябва да потиснат излишната си недоверчивост и упорство. В каквито и странни ситуации да попадате трябва да се справяте самостоятелно и да приемате решенията сами. Най-добрата награда за това е, че към края на периода вие може да сте човек, който ясно си представя целите и своя път на развитие. Чуждо влияние може да се отрази пагубно на финансовото ви положение.

Везни

Периодът е благоприятен за творчески занимания, набиране на впечатления и пътувания. Напрегнат е в емоционален план. Вероятно е да изпаднете в множество непредвидими ситуации. Постарайте се да избегнете всевъзможните спорове и конфликти. Не обръщайте внимание на критиките. Седмицата е свързана с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Предназначена е за активност и пробуждане на вътрешната духовност.

Може би точно сега ви очаква увлекателно пътешествие. То може да остави незабравими спомени и да се помни дълго. Настанало е подходящо време за сътрудничество. Това може да ви донесе голяма полза и вие да имате успех в различни сфери. Но е необходимо да внимавате, защото са възможни недобросъвестни и агресивни постъпки към вас от страна на завистници и недоброжелатели. Ако се поддадете на чуждо влияние може да затрудните действията си.

Може да се наложи да изплащате дългове натрупани от съдбата ви. Възможно е да бъдат позитивни и негативни. Благоприятно е да подновите старите си връзки, да оказвате помощ на близки и познати. Възникналите изпитания са в резултат на минали грешки. На преден план излизат отношенията с партньорите, както делови, така и брачни и търсенето на взаимно разбиране с тях.

От това, какво решение взимате сега зависи един изключително дълъг период и затова трябва да бъдете изключително внимателни и да не проявявате лекомислие. Откажете се от помощта на роднини или покровители в проблемни ситуации. Интуицията ви се усилва. Може да придобиете известна доза пророческа дарба, да предвиждате събитията правилно. Възползвайте се от този момент и обмислете трезво бъдещето си. Не предприемайте прибързани стъпки и решения. Осланяйте се на любовта на близките си.

Скорпион

Независимо от неочакваното стечение на обстоятелствата, вие може да се задълбочите в работата си. Имате възможност да подобрите материалното си положение, да нормализирате отношенията си с близките и да направите важни покупки. Препоръчва ви се да отделите внимание на физическото си укрепване и външния си вид. Повишава се творческия ви потенциал.

Може да почувствате потребност от изразяване на собствени мисли и гледни точки по различни въпроси. За това е по-добре да се усамотите. В противен случай може да бъдете въвлечени в конфликти. Необичайното възприятие на нещата ви създава оптимистично настроение. Засилват се честолюбивите ви стремежи, но заедно с тях нараства и бурната реакция препятстваща вашите желания. До голяма степен може да очаквате непредвидени изненади.

Пробвайте да материализирате и най-смелата си мечта. Но все пак от полза е да гледате трезво на нещата. Постарайте се да не губите връзка с реалността. Личните ви отношения се развиват в атмосфера на разбиране. Мъжете от знака са принудени да решават въпроси, натрупани от доста време. Звездите ви съветват да се придържате към здрав и морален климат около вас. Запазете спокойствието си пред изпитанията и пречките по пътя към успеха си. Самочувствието ви е добро, а работоспособността ви висока.

Периодът е предназначен за придобивки и покровителство. Може да възникне силно желание да бъдете напълно независими. Няма да сте склонни да встъпвате в прекалено близки и доверителни отношения. Мнозина може да бъдат ощастливени, ако участват в игри на късмета. Вашата сериозност и дисциплинираност са забелязани от влиятелни личности. Звездите ви подкрепят при вашите срещи и контакти. Вашите усилия са възнаградени в много отношения. Вие по-скоро искате да направите силно впечатление и след това да си тръгнете. Мимолетните страсти могат да се отразят неприятно на семейните отношения.

Стрелец

Ангажиментите ви изискват от вас доста усилия. Положителния резултат идва постепенно. Вашето нетрадиционно поведение може да бъде изтълкувано противоречиво. Околните може да се дразнят от вашата мнителност и придирчивост. Възможно е да се почувствате емоционално напрегнати. Вероятни са и семейни разногласия. Не си позволявайте мнителност и ревност. Творческият ви потенциал гарантира успехи в личен план. Опитайте да завършите започнати по-рано неща.

Невероятно леко може да постигнете целите си. Мъжете от знака може да имат романтична среща със стара симпатия. Тя може да се превърне в интимни отношения. Жените от зодията имат успех в общуването, те са сладкодумни и чаровни. Нарастващият ви жизнен потенциал може положително да повлияе на вашата работоспособност и умение да приемате верни решения.

Нараства вашата амбициозност и желанието да се откроите сред другите. Само, че желанието да бъдете признати и утвърдени може да влезе в противоречие с намалелите възможности за това. Ситуации от различен характер може да ви накарат да се замислите за смисъла на живота. Във вас може да се събуди интерес към езотериката, психологията и магията. Прибързаност или липса на дипломация в отношенията ви с околните може да окаже отрицателно въздействие за постигането на вашите намерения. Участието в спекулативни сделки и хазартни игри, по-скоро може да ви донесат разочарование, отколкото печалби.

Възможно е да ви се наложи активно да отстоявате своите принципи, авторитет и жизнени възгледи. Иначе събитията може да се развиват не във ваша полза. Много е вероятно жените от зодията да имат ново увлечение, което сериозно да промени живота им. При мъжете от знака не са изключени неочаквани изпитания на съдбата или препятствия в професионалната сфера. Може да се наложи да коригират плановете си и отношението си към околните. Избягвайте да повишавате тон, особено на децата. Не се опитвайте да налагате своето мнение със сила. Стремежът ви към доминиране може да влоши семейните ви отношения.

Козирог

Поради заблуди и необмислени постъпки може да имате неуспешни контакти и общуване с околните. Лекомислието ви може да подложи на риск вашата репутация. Но ако твърдо защитите позицията си, нещата се оправят. Така може да овладеете ситуацията и спокойно да продължите намисленото. Вероятни са неразбории породени от лъжлива информация. Тайни капани значително могат да усложнят живота ви. Дръжте в порядък документите си и не се подавайте на илюзии.

Не се доверявайте на чувствата си. Не се хвърляйте през глава във всяка нова инициатива. Благодарение на вашата богата емоционалност, отношенията ви с околните са превъзходни. Периодът е добър за партньорства, активен творчески труд и развлечения. Ако сте планирали някакво пътуване – не отлагайте. Здравия смисъл и практичния поглед върху нещата ви помагат да решите много задачи. Вие сте любознателни и изпълнени с ентусиазъм.

Всяко начинание замислено сега може да донесе добър резултат. Но не си заслужава да рискувате прекалено. Бъдете внимателни, защото животът ви започва нов кръг по спиралата на вашето развитие. Очакват ви нови планове и нова работа. Най-добре е да бъдете сдържани и да запазвате самообладание във всички ситуации. Работата ви изисква максимално себеотдаване. Вашата емоционалност и чувствителност в интимната сфера може да доведе до кавги и нереализирани желания.

Погрижете се да сте във форма, ходете на фитнес, басейн или други спортни занимания. Изпълнени сте с физическа сила и енергия, която трябва да насочите към домашни и семейни ангажименти. Повишете комфорта в дома си. Не се опитвайте да прехвърлите своите проблеми на чужда глава. Търсете нестандартни решения на проблемите. Партньорството има изключително важно значение за вас, защото само заедно с усилията и на други хора можете да имате по-добри резултати.

Водолей

Възможно е тази седмица да бъде изпълнена със събития, свързани с известни съмнения и ревност. Внимателно се отнесете към духовните нужди на любимия човек. Не се съгласявайте веднага с всяко направено ви предложение. Обмислете добре постъпките си, защото има голяма вероятност някой да се опитва да ви върти на пръста си през цялото време. Периодът е белязан със знака на вътрешната духовна сила и началото на нови дела и завършване на важни задължения.

Може да получите интересно предложение за колективна работа от свои познати. Съгласете се, това може да ви донесе приходи. Съвместните мероприятия и активният отдих ви карат да се чувствате изпълнени с енергия. Послушайте съвета на приятели. Техните разсъждения са правилни, своевременни и точни. Засилва се интуицията ви, но е необходимо до бъдете сдържани, за да постигнете необходимите резултати. Бъдете внимателни с околните, не засягайте самолюбието им, за да не предизвикате завистта им.

Възможно е да се появи възможност да блеснете с познания. Новите ви идеи и перспективи може да намерят въплъщение. Влиятелен човек може да ви помогне да напреднете. Съществена помощ може да получите и от партньори и роднини. Обаянието ви расте, което ви помага да преодолеете по-леко препятствията. Вероятно е нови хора, влезли в живота ви, да ви насочат към други сфери на дейност. Не бързайте да се съгласявате, защото последиците могат да бъдат непредвидими.

Вашата чувствителност и емоционалност в интимния живот могат да предизвикат изясняваници. Опитайте се да запазите равновесие. Вашата енергия търси проявление, затова мнозина от вас може да се отправят на походи, пътувания и недалечни пътешествия. Новите впечатления и новите познанства ви зареждат с положителни емоции и стимулират творческите ви импулси. Периода е изключително благоприятен за писатели, журналисти, филолози, хора на изкуството и свързаните с туристическия бизнес.

Риби

Нарастват жизнените ви сили. Големият заряд от енергия ви дава възможност за проявяване на вашите дарби в лечителството и врачуването. Вашето влияние се чувства от всички. Отворете сърцето си за радостта и любовта. Може да се почувствате под покровителството на планетите. Не си заслужава да се занимавате с важни и необратими неща, особено отнасящи се до семейните отношения. Проявете сдържаност и търпение.

Периодът е благоприятен за активност и растеж в кариерата. Излишната нервност, капризите ви и честата смяна на настроението могат да станат причина да усложните отношенията си с партньорите и околните. Завързвате познанства доста внимателно, но те няма да прераснат в дълготрайни отношения. Браковете сключени сега обещават да са здрави, особено с по-възрастни мъже.

Може да ви предложат нови по-приятни ангажименти. Всяко начинание ви носи доходи. Но не бива да се доверявате прекалено на съдбата. Възможно е да се наложи да решавате бързо стари проблеми. По-добре е да укротите чувствата си и да бъдете сдържани и съгласни на компромиси. Работата ви изисква пълно отдаване. Желателно е да сте по-спестовни и да не правите ненужни покупки.

Периодът не е подходящ нито да взимате, нито да давате пари на заем. Опитайте да намерите време и да отидете на фитнес или басейн. Необходими са ви нови впечатления и положителни емоции. Общуването с природата и светът на изкуството могат да ви ги предложат. Постоянно изпитвате нужда от общуване с интересни хора, но не трябва да се предоверявате и да споделяте съкровените си планове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари