Траян Тотев: Какво направи Община Русе за реставрацията на Паметника на Свободата?

3

Питането на Тотев е във връзка със състоянието на една от емблемите на Русе – Паметника на Свободата

Общинският съветник от ВМРО Траян Тотев отправи до кмета Пенчо Милков първото си питане за 2023 година. Питането на Тотев от 09.01.2023 година е второ от негова страна във връзка със състоянието на една от емблемите на РусеПаметника на Свободата.

Съветникът обръща внимание, че още в дадения му преди две години, през януари 2021 година, отговор е посочено, че са предвидени средства в бюджета за същата година за изготвяне на проучване и инвестиционен проект съгласно Наредба № 4.

Новите въпроси на Траян Тотев към кмета Милков са следните:

  1. Какво направи общинска администрация от началото на настоящия си мандат до днес за цялостната реставрация и консервация на Паметника на Свободата?
  2. Кога русенци могат да очакват да видят реставриран и консервиран паметника и всички елементи, които той включва?

Отговорът ще стане известен на следващата сесия на ОбС - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Evgeni
    Поздравления, Тотев! Не обръщай внимание на троловете!
  • 1
    3
    Курнел
    Каквото направи вашия воевода Каракачанката за нашата авиация - изхарчихме едни кинти за няма нищо. Като си голям ентусиаст вземай парцала Парцаляк.
  • 7
    2
    Учудващо
    Нали БСП и ВМРО доминират в Общинския съвет и управляват дефакто община Русе. Що за подход и въпрос, Ами уточнете се взаимно и не правете смешен цирк пред гражданите на Русе. Номерът не минава.
  • 10
    1
    Банално
    Тази тема е отдавна известна и обсъждана и това МВРО индивидче да престане с въпросчетата си на ниво начално образование. Такива дейности изискват специална процедура, а и през годините на държавно безвремие е ясно какво може да се направи. А отговорът на въпроса е пределно, но защо да не се говори ей така в сбирщината в Общ. Съвет.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари