Саудитска Арабия може да помогне за енергийната диверсификация на България

1
Акцент беше поставен върху сътрудничеството в сферата на икономиката, високите технологии, иновациите и инвестициите
Акцент беше поставен върху сътрудничеството в сферата на икономиката, високите технологии, иновациите и инвестициите Снимка: Министерски съвет

Министър-председателят Кирил Петков се срещна с министъра на икономиката и планирането на Кралство Саудитска Арабия Фейсал бин Фадел Алибрахим

В рамките на разговора им в Министерския съвет беше обсъден потенциалът за развитие на двустранните отношения в области от взаимен интерес. Акцент беше поставен върху сътрудничеството в сферата на икономиката, високите технологии, иновациите и инвестициите.

Отбелязано беше също така, че Саудитска Арабия може да помогне за енергийната диверсификация на България и Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ...
    Пак ли високо-технологични фурми ще набиваме ? Едва ли има арабин, който да се наортачи с нашия харвардски канадец. У нас няма нищо ценно за арабите. Агнешко няма, за пилешкото, трябва някой като Боко за да гарантира за камионите на границата, телешко, да не съм чул, ядем 20г. южно американски резерв по космически цени, зеленчуци няма, плодовете и те са на път да ги приключат. Освен жито да отпуснат зърнарите, които са сто процентови мафиоти, друго тук не остана.
  • 4
    1
    русенец
    Кирчо за каква диверсификация ми плямпа? Саудитска Арабия е съюзник на Путин, бе дебил! Както и Катар, Венецуела и цялото ОПЕК! Бе тоя защо не помага на жена си в сладкарницата, все нещо има за разтоварване и мъкнене!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари