Кирил Петков: България ще ползва руски петрол до края на 2024 година

0
„Благодаря на нашите партньори, че е съгласиха рафинерията в България да продължи да работи. Тя е направена да работи с руски петрол, затова ще ни трябва време, за да я настроим да работи с друг”, заяви премиерът
„Благодаря на нашите партньори, че е съгласиха рафинерията в България да продължи да работи. Тя е направена да работи с руски петрол, затова ще ни трябва време, за да я настроим да работи с друг”, заяви премиерът Видео: NOVA

Отсрочката за България ще е до края на 2024 г., уточни премиерът

Благодаря на нашите партньори, че е съгласиха рафинерията в България да продължи да работи. Тя е направена да работи с руски петрол, затова ще ни трябва време, за да я настроим да работи с друг”.

Това заяви премиерът Кирил Петков пред NOVA относно петролното ембарго, което ЕС ще наложи. България получи отсрочка и ще може да купува руски петрол до декември 2024 г.

Петков изрази увереност, че шестият пакет санкции ще мине.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Марикон
    Кире как е? Фес намери ли си? Ако не си, ние ще ти подарим! Je suis!
  • 5
    2
    Киро, идиот недоклатен,
    Не се напиняй толкова, да не се насереш. До края на 2024 година няма да има €врогейски съюз, ти няма да си премиер, ще си потънал в забрава и искрено се надявам да си в затвора с доживотна присъда за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! И ... много да те шибат мангалите, Киро!
  • 5
    1
    русенец
    Кирчо, дете-идиотче, Нефтохим Бургас работи не само с руски нефт. Между другото как ще го плащаме? С йени може би? Защото един път каза, че няма проблем да плащаме на Русия в рубли, следващата седмица си промени ( ти промениха ) мнението и каза, че няма да плащаме в рубли, та ми е интересно сега какво ти е собственото мнение, което са ти наложили и в каква валута ще плащаме.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари