Състоянието на Яница вече е стабилно

4
Простреляната жена все още е в Интензивното отделение на болница "Канев"
Простреляната жена все още е в Интензивното отделение на болница "Канев" Снимка: Backstage Ruse / Facebook

Простреляната жена все още е в Интензивното отделение на болница "Канев"

Състоянието на Яница Николова, която беше простреляна на 13 декември в Русе е стабилно, съобщиха от УМБАЛ “Канев” Русе, предаде Дарик.

39-годишната жена едва не загина, след като на 13-ти декември вечерта беше простреляна от мъжа, с когото живее на семейни начала. Тя е в съзнание, но продължава да е в Интензивното отделение на болницата и още дълго време ще има нужда от непрекъснати грижи, уточниха от лечебното заведение.

Младата маникюристка има две деца, за които в момента се грижат майка ѝ и сестра ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    17
    Orthodox
    Не знам, може в досегашния си живот да е била лекомислена и да е вършила някои неразумни неща, но си мисля, че след като погледна смъртта в очите, занапред ще е доста по-друг човек. И дано си намери истински спътник в живота, който да я обича предано и тя него, а не като този румънски катил.
  • 0
    16
    БАЙ ХОЙ
    ТИПИЧЕН ВЪЗГРОЗЕН ХЪРЦОЙСКИ КРОКОДИЛ,ХАХХАХ...ЧЕ И ЧАВЕТА НАПРАВИЛА,ТА ДА НЕ ОСТАНЕ ПО-НАЗАД ОТ ДРУГИТЕ КЪРЦОЙКИ,ТУРЧОРКИ И МАНГАЛКИ В РУСЕ И ОКОЛИЯТА,ХАХА! НЯКАКВА МАРГИНАЛНА СГАН,БИЛИ СЕ,ЧУКАЛИ СЕ,ИДИОТИ,ТРЕПАЛИ СЕ...ДРЕМЕ НИ ЗА ТАЯ ПАСМИНА,С КОЯТО НАЦЪФТЯ РУСЕ,ТА Е ЗАПРИЛИЧАЛ НА КАТУН!! БОКЛУЦИ,ИСТОРИЙКИТЕ ИМ ГО ДОКАЗВАТ!
  • -7
    15
    Ивета Матеева
    Браво на докторката спасила е един човешки живот и на г-жа Муртезова за всички положени усилия да спасят това красиво същество.Благодарности че има такива специалисти!
  • 9
    14
    Алисе Мутрезова
    Състоянието на Яница вече е стабилно благодарение на своевременното преливане на кръв, както и благодарение на доктор Бланш Ангелова
  • -8
    13
    Констатирам
    Този курваляк със сигурност прави много яки свирки! Бих се възползвал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари