Мариан Алин е застрелял Яница в гръб

7
Румънецът я е ревнувал от неин приятел
Румънецът я е ревнувал от неин приятел Снимка: Backstage Ruse / Facebook

Румънецът я е ревнувал от неин приятел

39-годишната Яница Николова, която бе простреляна от мъжа, с когото живее на семейни начала, продължава да е в критично състояние. От болница „Канев“ в Русе все още събират кръв от дарители, необходима е кръвна група нулева.

46-годишният Мариан Алин, който е извършителят на престъплението се задуши в автомобила си, часове след като се опита да убие Яница. Предполага, че причината за стрелбата е ревност. По информация на „Телеграф“ Алин ревнувал Яница от мъж, с когото тя се запознала в козметичния салон, където работи. Според колежки на красавицата тя имала единствено приятелски отношения с този мъж, но Алин силно я ревнувал. Румънецът е криминално проявен. Не е работел нищо и бил изцяло на издържка на жена си. Той е проявил особена жестокост, вързал е Яница с белезници, изтезавал я е. Според разследващите вероятно, за да я накара да признае дали спи с новия мъж или не. Накрая явно е чул нещо, което не му изнася и я е застрелял хладнокръвно в гръб, като куршумът е преминал през корема на младата жена и е излязъл.

"Жената е приета в болницата с огнестрелна рана в гърба, като е засегната коремната област. Оперирана е по спешност и е настанена в критично състояние в интензивното хирургично отделение", казаха от УМБАЛ "Канев". От болницата съобщиха още, че продължава да се търси кръв за преливане. Всеки, който желае да дари и отговаря на условията, може да го направи, независимо че кръвната му група не отговаря на тази на жената.

Близките на Яница са в шок от случилото се, тъй като я познават като прекрасен човек. В момента за двете и деца, които са на 10 и 11 години се грижат майка ѝ и сестра ѝ. Всички от познатите и приятелите ѝ са в шок от случилото се. Не са очаквали румънеца, с когото е живеела и е баща на децата ѝ да е с подобен да извърши подобно зверство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    73
    жалки в коментарите
    Толкова сте жалки в коментарите, ако една жена е красива и се подържа означагва че е курва ? Яница не е такава и никога не е била такава. Тя си гледаше децата и си работеше и си е прекрасна майка. Междо другото ако и вие имахте деца с някой ненормален който се държи ужасно с вас и с децата ви, който ви заплашва ако го оставите, нямаше да ви е лесно. Престаннете да я опреквате че не го била напустнала, ако бяхте на нейно място нямаше да ви е лесно. Той до такава степен е исперкал и станал параноиак че да се опита да я убие, а вие се опитвате да го оправдавате? Що за хора, вие не сте хора а животни. Мъжете който обиждат в коментарите, може само да си мечтаете да бъдете с жена токлкова добра, работлива, и красива като Яни.
  • -2
    72
    Николай
    Уважаеми мюсюлмани турци ли сте цигани ли те независимо от вашето имотно състояние като не можете да докажете парите на вашето състояние Румънските власти ще ви ги отнемат ама първо ще ви бият до 101 и обратно.Просто цигани мръсни сте попаднали не където трябва.Те ония Румънци ще ви ебат Майката.Румънците не прощават и ни забравят.!!!!
  • 4
    71
    Николай
    Трябвало е Влад Вампира да им изпие кръвта на всички Турци На Балканите и да ни отърве от тези злосторници!!!!.Румънците вървят напред а ние изоставаме сТурчулята
  • 0
    70
    Георги
    Власите или Румънците никога не са били под робство. Те са побеждавали многочислените армии на СУЛТАНА с цената на много жертви но не са допуснали Турчин с извинение Рязан Умирисан Турски ЧЕП да изнасили девойка.
  • 0
    69
    Илиян
    Така наречените ВЛАСИ не са допуснали турчин да обезчести жена да събира кръвен данък и да налага турска вяра на населението .Защо ли е било така се питам аз Малоумникат ????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари