Състоянието на Яница продължава да е критично

0
Пребитата 34-годишна русенка, открита в кв. "Дружба", е в стабилно състояние след операция
Пребитата 34-годишна русенка, открита в кв. "Дружба", е в стабилно състояние след операция Снимка: Dunavmost / архив

Пребитата 34-годишна русенка, открита в кв. "Дружба", е в стабилно състояние след операция

39-годишната жена, която беше простреляна миналата вечер в Русе от мъжа, с когото живееше на семейни начала, продължава да е в критично състояние, като има минимално подобрение, съобщиха от УМБАЛ “Канев”. Тя все още е в интензивно отделение, като всеки, който иска да дари кръв за младата жена може да го направи днес, защото през почивните дни Кръвният център не работи.

Другата жена, за която ви съобщихме вчера, 34-годишна, бе намерена в безпомощно състояние пред блок 14 в русенския кв. "Дружба". Тя е в стабилно състояние, оперирана е вчера и е с травма на бял дроб и далак, съобщиха от болница Канев, предаде Дарик радио.

При оперативно - издирвателните мероприятия бе установен и задържан за срок до 24 часа, 44-годишен мъж от Русе, познат на потърпевшата.

Според първоначалните данни той е нанесъл побоя на жената, което е станало след употреба на голямо количество алкохол и възникнал скандал. По случая е образувано досъдебно производство и се разследва, като работата продължава, под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    до биляна
    Ами там направо има опашка да даряват, чак не можеш се размина! Що се правиш на неразбрала?!?
  • 0
    1
    Биляна
    Какво значи, че в събота и неделя не работи, тогава нищо не се случва или роднините от които се иска кръв трябва да треперят до понеделник, че и тези които са уговорили да не се откажат до тогава, защото нашата страна не хае за нас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари