Спряха кръводарителската акция за Яница

13
Необходимото количество кръв за лечението на младата майка е събрано за отрицателно време!
Необходимото количество кръв за лечението на младата майка е събрано за отрицателно време! Снимка: Tsvetelina Trenova Nails / Facebook

Необходимото количество кръв за лечението на младата майка е събрано за отрицателно време!

Приятели на 39-годишната Яница Николова от Русе обявиха добра новина. След призива им за спешно кръводаряване, в рамките на часове са се отзовали десетки доброволци, за да помогнат на майката на две деца.

Към момента необходимото количество кръв вече е събрано и кръводарителската акция за Яница засега е спряна. Както вече писахме, състоянието на русенката все още е критично, след като беше простреляна в сряда вечерта и сега се бори за живота си в Университетска болница „Канев“ в Русе.

Не само по Коледа стават чудеса! Вие, мили хора, направихте чудо! Познати , приятели и колеги от Русе и България, БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ Продължаваме борбата със сили, вяра и обич ТЯ да се възстанови и да се прибере при децата си! Към момента кръводарителската акция е спряна, но ако искате да дарите, направете го! Някой има нужда и чака точно това, за да оцелее! Сърдечно благодарим на всички!“, споделиха емоционално приятелите на Яница Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    ML
    Толкова сте жалки в коментарите, ако една жена е красива и се подържа означагва че е курва ? Яница не е такава и никога не е била такава. Тя си гледаше децата и си работеше и си е прекрасна майка. Междо другото ако и вие имахте деца с някой ненормален който се държи ужасно с вас и с децата ви, който ви заплашва ако го оставите, нямаше да ви е лесно. Престаннете да я опреквате че не го била напустнала, ако бяхте на нейно място нямаше да ви е лесно. Той до такава степен е исперкал и станал параноиак че да се опита да я убие, а вие се опитвате да го оправдавате? Що за хора, вие не сте хора а животни. Мъжете който обиждат в коментарите, може само да си мечтаете да бъдете с жена токлкова добра, работлива, и красива като Яни.
  • -12
    3
    Steve
    Проста курва, маникюристка тъпа,боклуци
  • 10
    2
    1234
    Наивниците край нямат. Тази ще се оправи, ще ѝ поотмине, ще позабрави и ще си продължи живота с други. Него отдавна ще са го изяли червеите.
  • 8
    1
    аnonimous
    Наточена изглежда. Сещайте се, че по месинджъра не спират да ѝ бълват съобщения нон-стоп от мераклии за чукане. От всичкия боклук там все си е избирала по някой от време на време да й "го подаде". Румънягата явно бил егоист, писнало му е и.. Кофти, но е глупаво мъж да живее с илюзията, че жена с подобно излъчване ще бъде само негова. Грозна истина, но ИСТИНА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари