САЩ: Китайски изтребител извърши "ненужно агресивна" маневра до наш самолет

0
Китайското посолство във Вашингтон не е отговорило веднага на искането за коментар
Китайското посолство във Вашингтон не е отговорило веднага на искането за коментар

Китайското посолство във Вашингтон не е отговорило веднага на искането за коментар

Китайски изтребител e извършил "ненужно агресивна" маневра в близост до американски военен самолет над Южнокитайско море в международното въздушно пространство, съобщиха Съединените щати, предава NOVA.

В изявление американското военно командване, отговарящо за Индийско-тихоокеанския регион, съобщи, че китайският самолет е извършил маневрата миналата седмица и накарал американската машина да лети през неговата турбуленция.

Китайското посолство във Вашингтон не е отговорило веднага на искането за коментар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Sтанко
    Малееее - много трол е ангажиран!!! Пази Боже, сляпо да прогледа!
  • -2
    6
    ...
    забележете "американското военно командване, отговарящо за индийско-тихоокеанския регион..." сащ къде е , Индия къде е, но военните "отговарят" и за него регион. Тази подла краварска измет ще подпали трета световна война.
  • -6
    5
    Fi 16,5
    Най-спокойно си летял хамериканеца покрай китайската граница и ... изведнъж граничарите с маневра му казали да не навлиза. Въздушната граница не е стена все пак. Но грингото решава да се оплаче, че Китай си пазят страна. Интересно какво ще кажат, ако китайски самолет лети покрай тяхната граница или руски?
  • -5
    4
    Наглоезичници
    Нищо странно. Станало в Южнокитайско море! Не на Аляска, мексиканския залив... Да си събират шмотките, да си прибират гнилата валута и към краварниците.
  • -5
    3
    Sтанко
    Ех кравари, кравариии...искате да владеете света, но ще сте на опашката му....много скоро ... По всичко личи, че дърпате дявола не само за опашката му...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари