Сашо Диков влиза в битката за шеф на БНТ

1
Моето участие ще бъде тест за новата власт, коментира водещият на "ЕвроДикоф"
Моето участие ще бъде тест за новата власт, коментира водещият на "ЕвроДикоф"

Няма да търся подкрепа от никого, коментира водещият на "ЕвроДикоф"

"Кошлуков е зависим човек. Той има фалшив документ за стаж. Никой не иска да разследва. Така и продължава, така и ще остане." Това коментира в студиото на "Часът на избора" журналистът и автор и водещ Сашо Диков.

Той обяви, че влиза в битка за генерален директор на БНТ.

"Ще участвам по същата причина, по която участвах и предния път. Това мое участие ще бъде тест за новата власт".

Ето - заставам аз срещу Камен Воденичаров. Да видим - кой какво е направил. И този избор ще бъде тест за новата власт. Този избор ще бъде едно от най-ярките доказателства - искат ли да променят нещо или не, заяви Стажанта.

БНТ може да стане най-големият решаващ фактор за спечелване на всяка партия, която има идеи за доброто на България. Профукват се десетки милиони в БНТ за предавания, които никой не гледа, коментира Диков.

Няма да търся подкрепа от никого, но би трябвало всеки един от депутатите на новата промяна да ме подкрепи, посочи още водещият на "ЕвроДикоф" в студиото на "Часът на избора".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари