Сашо Диков: Българският футбол достигна невероятни висоти в падението си!

2
Целият наш футбол е обвързан с неведоми схеми, зависимости, далавери, черно тото и каквото се сетите, отсече журналистът
Целият наш футбол е обвързан с неведоми схеми, зависимости, далавери, черно тото и каквото се сетите, отсече журналистът Снимка: БГНЕС

Всеки народ заслужава управниците си, това важи с пълна сила и за футбола, отсече журналистът

"Тези хора като Костадинов, като Данчо Лечков, и най-вече Боби Михайлов от 18 години са начело на нашия футбол и нашият футбол достигна невероятни висоти в падението си." Така определи Сашо Диков състоянието на българския футбол 30 години след магическия "Парк де Пренс", когато лъвовете вече са шефове на БФС, предаде Евроком.

Величие и падение на онова златно поколение – тези от тях, които след приключването на кариерите си, станаха шефове във Футболния съюз. Точно днес, на 17 ноември се навършват 30 години от знаменития мач в "Парк де Пренс", където победихме французите и се класирахме за Световното първенство в Щатите.

Всичко това става в 90-тата минута, когато Емил Костадинов вкарва своя знаменит гол, а това вляво стана снощи след 97-ма минута на пътя, когато Костадинов показва среден пръст на журналистите.

"Тези хора като ръководство на Футболния съюз не са виновни. Казвам го с твърдото убеждение, че е така, защото те нямат вина, че 18 години така наречените футболни хора в нашата страна ги търпят. И не само ги търпят, но ги подкрепят на конгресите, и ги преизбират, и преизбират, и преизбират… Всеки народ заслужава управниците си, това важи с пълна сила и за футбола. Всеки футболен човек си заслужава президента на Футболния съюз, и изпълкома, и националния отбор, и всичко останало.", категоричен е Стажантът.

"Целият наш футбол е обвързан с неведоми схеми, зависимости, далавери, черно тото и каквото се сетите."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари