Русенец преби кучето си почти до смърт

4
Жесток тормоз над животно
Жесток тормоз над животно Видео: NOVA

Жесток тормоз над животно

Пореден сигнал за жесток тормоз над животно. Мъж твърди, че стопанин е пребил кучето си почти до смърт. Случаят е от Русе, а хората са потресени от вида, в който е било намерено четириногото. Става въпрос за женски питбул, а собственикът го е рязал с макетно ножче.

Кучето беше облято в кръв. Собственикът му ми каза, че го е ухапало и затова му е причинил това. Взех животното и го отнесох в клиника”, разказа Кадир Емин, цитиран от NOVA

Бях свидетел на насилието. Кучето се отскубна и бягаше по странен начин. Когато се приближих към портата, видях видимо пиян мъж. Имаше кръв по ръцете. Той ми каза същото – че кучето го е ухапало и затова го е пребил. Не каза обаче нещата, които се е опитал да му направи и че кучето просто се е защитило”, живееща в района.

Законът предвижда от 1 до 4 години затвор и глоба от 1000 до 5000 лв.

Кучето вече има нов дом. Подаден е сигнал в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    11
    Балканеца
    Номер 3, помаците говорят български език по- добре и от теб, за тях това е майчиния език, но поради религията им имат доста по- здрава ценностна система и чуждици при тях по- трудно навлизат. А иначе човека няма значение дали е Кадир или Красимир, човек с позиция и достойнство е, неща крайно непознати на голяма част от популацията в територията.
  • 2
    10
    да
    Пребийте го сега него и го хвърлете после на кучетата да го ядат.
  • -2
    9
    До идиота 8
    И ти 100% си ял кучешко.Ял си кремвирши ,и други безброй фкусотии
  • 5
    8
    До малоумника от №7
    По-извратено и плиткоумно "чувство за хумор" трудно се среща. При това - неграмотно. Пожелавам на тъпака, написал това, да получи аналогична жестокост.
  • -16
    7
    Виет конг
    Ние виетнамчите не ги бием-колим ги и ги ядем.Бау бау много фкусен...Безброй куцета съм изял,съдете ме ххх.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари