Лекар подаде сигнал за случай на домашно насилие в Козлодуй

2
Потърпевша е 32-годишна жена
Потърпевша е 32-годишна жена

Потърпевша е 32-годишна жена

В МВР - Козлодуй е получен сигнал от дежурен лекар във филиала за спешна медицинска помощ в града, който е заявил, че е прието лице за оказване на медицинска помощ вследствие на нанесен побой, съобщават от Областна дирекция на МВР във Враца.

На място е изпратен екип на Районно управление - Козлодуй, който установил, че потърпевша е 32-годишна жена от село Хърлец. Тя заявила, че по-рано през деня 43-годишен мъж от същото село с когото съжителства на семейни начала, ѝ е нанесъл побой.

В следствие на насилието потърпевшата е получила охлузна рана на крака и главата. Жената е прегледана, превързана и освободена, като за живота й няма опасност, допълниха от Областна дирекция на МВР във Враца. Тя е транспортирана до МБАЛ, Христо Ботев" - Враца, където е освидетелствана от съдебен лекар.

Мъжът е криминално проявен и осъждан, задържан е за срок до 24 часа в МВР - Козлодуй.

За случая с уведомен дежурен прокурор.

По случая е започнато досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари