Съдия Явор Влахов встъпи в длъжност в Окръжен съд – Русе

7
От май 2006 до края на 2022 година Съдия Явор Влахов е правораздавал в наказателното отделение на Русенския районен съд
От май 2006 до края на 2022 година Съдия Явор Влахов е правораздавал в наказателното отделение на Русенския районен съд Снимка: Окръжен съд - Русе

От май 2006 до края на 2022 година Съдия Явор Влахов е правораздавал в наказателното отделение на Русенския районен съд

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет повиши Явор Влаховсъдия в Районен съд – Русе в длъжност „Съдия в Окръжен съд – Русе“, след спечелен конкурс за повишаване в окръжните съдилища – наказателна колегия.

Съдия Влахов е започнал кариерата си през 1997 година като помощник-следовател в Окръжна следствена служба Русе. От месец май 2006 година до края на 2022 година е правораздавал в наказателното отделение на Русенския районен съд. От 2017 година притежава най-високия ранг „Съдия във ВКС и ВАС“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Лорд Минчев до 2
    Спаначено зелена тога с цветовете на дъгата и изискано резедав нюанс, без натрапчиви акварели би бил подходящ тоалет на всеки съдия. Муцки на всички.
  • -3
    4
    хахаха
    От коя ложа е ? Слънце ориент или Луна Китай ? На тая снимка не му се виждат тайните знаци. Георгиев има да го изправя до стената да му узаконява незаконните мизерии.
  • 5
    3
    Честито, съдия Влахов!
    Един добър Човек! Един отличен професионалист! Дълги години да правораздава! Съдебната система печели доверие със съдии като него. С пожелания за здраве и кариерен успех!
  • 5
    2
    Любопитко
    Винаги ми е било любопитно, тия защо се обличат като Батман? А другите като вишневи прилепи. Нали, то магаре и в сатен да го увиеш пак си е магаре. Кое му лошото на сако и вратовръзка?
  • 4
    1
    Браво
    Да му е честито. Жив и здрав да е.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари