Съдия Тодорова: Сблъсъкът между институциите е проблем, който е наслагван от години

0
Според нея институциите не бива да се употребяват като бухалки
Според нея институциите не бива да се употребяват като бухалки Видео: NOVA

Според нея институциите не бива да се употребяват като бухалки

"Сложните отношения между политическата класа и съдебната власт, всичко случващо се сега с главния прокурор, сблъсъка между институциите, всичко това е един аспект на многогодишно развиващ се проблем, който се превърна в централен политически. Това е наслагвано от години", заяви в "Офанзива“ по NOVA NEWS съдия Мирослава Тодорова.

Според нея институциите у нас не бива да бъдат употребявани като бухалки.

"Сега няма много голяма разлика отпреди, защото институциите не са се променили. Управляващите във всяка една държава се разследват трудно, независимо дали тя е мафиотизирана или демократична", отбеляза Мирослава Тодорова.

"Възможно е съдия да разследва главния прокурор, но това не е достатъчно. Главният прокурор не трябва да се избира от парламента. Не е и гаранция, че всеки един прокурор може да го разследва", заяви съдията позицията си по отношение възможността за разследване на главния прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари