Съдът в Одрин изслуша директора на "Гранична полиция"

0
Антон Златанов присъства на първото заседание по делото за убийството на граничния полицай Петър Бъчваров
Антон Златанов присъства на първото заседание по делото за убийството на граничния полицай Петър Бъчваров Снимка: МВР

Антон Златанов присъства на първото заседание по делото за убийството на граничния полицай Петър Бъчваров

Директорът на Главна дирекция „Гранична полиция“ главен комисар Антон Златанов присъства на първото заседание на съда в Одрин по делото за убийството на граничния полицай Петър Бъчваров.

Златанов беше изслушан от съдебния състав като представител на държавата. Съдът е поискал съдействие да бъде установен контакт с патрулиралия съвместно със загиналия граничар, с цел да бъде разпитан като свидетел. Освен това е било отправено искане да бъдат изпратени по-бързо доказателствата за щетите по патрулния автомобил, съобщиха от МВР.

Благодарим на турските власти за бързите и професионални действия по разследването на смъртта на загиналия граничен полицай“ – коментира Антон Златанов. Той заяви, че българската държава и цялата Гранична полиция стоят и ще продължават да стоят до близките на Петър Бъчваров и ще им оказват пълно съдействие.

Следващото заседание по делото е насрочено за 14 декември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари