Задържаха двама българи в Одрин за трафик на хероин

0
Наркотикът е бил укрит в дрехите им
Наркотикът е бил укрит в дрехите им

Наркотикът е бил укрит в дрехите им

Съдът в Одрин е постановил задържане на двама българските граждани по обвинение за трафик на хероин, съобщи Анадолската агенция, предава БТА.

По подаден сигнал, че има опит за пренасяне на наркотици в автобус, екипи на Дирекцията по сигурността в Одрин и Отдела за борба срещу наркотрафика спрели за проверка на магистралата от Одрин за Капъкуле автобус, който пътувал от Истанбул за България и задържали 3-ма от пътниците, които са български граждани.

При обискирането у двама от тях са открили 1,5 кг хероин, който бил укрит в дрехите им, а у третия не бил открит наркотик.

След приключване на разпита тримата заподозрени били предадени на съда.

Съдът постановил двамата българи, у които бил открит хероин, да бъдат задържани в затвора по обвинение за ”нелегална търговия с наркотици“ и ще бъдат съдени.

Третият заподозрян е освободен, но под съдебно наблюдение, без право да напуска Турция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари