Съдът остави за постоянно в ареста Адриан Антонов

1
Обвиненият за трагедията на булевард "Сливница" отново изрази съболезнования към близките на Ани и Явор
Обвиненият за трагедията на булевард "Сливница" отново изрази съболезнования към близките на Ани и Явор Снимка: БГНЕС

Обвиненият за трагедията на булевард "Сливница" отново изрази съболезнования към близките на Ани и Явор

Апелативен съдСофия потвърди определението на долната инстанция и отхвърли молбата на Адриан Антонов да излезе от ареста.

Той е обвинен за тежката катастрофа, която се случи на 8 май в София. При сблъсъка загинаха Анна-Мария Милчева (24) и Явор Стоянов (23). Според първоначални данни Антонов е карал с над 100 км/ч.

Днес в съдебната зала той отново каза, че съжалява и изрази съболезнования към близките, предаде БТА.

Адвокат Димитър Марковски отбеляза, че целите на правосъдието могат да бъдат постигнати и с домашен арест. Той посочи, че автотехническата експертиза по разследването все още не е готова, съответно не се знае още скоростта, с която се е движил Адриан Антонов. Защитникът добави, че обвиняемият няма криминални прояви и нарушения на Закона за движение по пътищата.

Прокуратурата поиска съдът да потвърди постоянния арест на Адриан Антонов.

Според съдебния състав липсва опасност обвиняемият да се укрие, но има такава от извършване на престъпление. Отбеляза също, че мярката "задържане под стража" за Антонов е адекватна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Гражданин
    Това е еманация на наглостта от страна на адвоката/въпреки,че това му е работата/.Не се знаело с каква скорост се е движел автомобила.Гледайте как издълбоко подхваща манипулацията.В закона никъде няма конкретна цифра - има НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.Както е тръгнало,то ще излезе,че двамата млади хора,Бог да ги прости сами с висока скорост са се блъснали в колата на въпросния Адриан.Това вече прелива всичко.
  • 6
    1
    Читател
    Отнел два човешки живота,животи на млади българи,Адриан трябва да търка наровете на Н-ския затвор,най малко двадесет години.Омайващите думи на опитният защитник,трябва да се разглеждат буква по буква.Марковски,представяш ли си живота на родителите на Анна-Мария Милчева и Явор Стоянов? Тя на 24 години,той на 23 години!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари