Обвиняемият по случая „Сливница” отново се изправя пред съда

0
Защитата на Адриан Антонов иска той да бъде пуснат под домашен арест
Защитата на Адриан Антонов иска той да бъде пуснат под домашен арест Видео: NOVA

Защитата на Адриан Антонов иска той да бъде пуснат под домашен арест

18-годишният шофьор, който причини тежката катастрофа на столичния булевард „Сливница”, отново се изправя пред съда. Въпреки че преди 5 дни защитата на Адриан Антонов поиска той да бъде пуснат под домашен арест, магистратите му наложиха най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”, информира NOVA.

Той е обвинен в това, че миналият понеделник блъсна и причини смъртта на двама души – 22-годишния Явор и приятелката му Ана-Мария на 24 г.

На влизане в съдебната зала на 10 май Адриан Антонов запази мълчание. Но пред съда сподели, че съжалява и изказа съболезнования на семействата.

По първоначални данни 18-годишният водач е карал със 102 км/ч, с което е надвишил двойно ограничението от 50 км/ч. Нарушил е и правилата за движение, тъй като не е намалил скоростта, когато е приближил пешеходната пътека.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    333333
    Настанете изрода в спа хотел!!!!!!!!Абе,този уби две млади души.Хвърлете го в затвора до живот!!!!!Няма ли в тази държава правосъдие.А защитата на този изрод,да си помисли,че неговото дете,ако беше убито,щеше ли да поиска домашен арест?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари