Сачевице, президентът е прекалено високо за теб

4
Румен Радев ги дразни по презумпция, защото не се вписва в схемите им
Румен Радев ги дразни по презумпция, защото не се вписва в схемите им Снимка: БГНЕС

САЧЕВИЦА СЕ УСЪМНЯВА

Тъкмо я бяхме позабравили, и Сачевица отново изпълзя в медийното пространство с нова простотия. То е ясно, че консултациите при Президента Радев много вбесяват управляващите, а и много им личи. Мобилизирали са де що има гербоид да оспорва решенията и срещите при Президента, както и да критикува участниците. Явно според гербоидните, всички трябва да чакаме в тих захлас как ще си направят избори и ще си ги спечелят. Нашето, на народа, участие, явно не е толкова важно. Нито на партиите извън трапезата.

Сачевица заяви, че Президентът се срещал със "съмнителни политически субекти". Като визираше партия "Възраждане", която явно не кефи създанието. Според Сачевица, след като Гешев, който е съмнителен сам по себе си, е поискал заличаване на партия, която е срещу управляващите и статуквото, значи тази партия е съмнителен политически субект. Точка. Това, че последната дума има съда, явно не прави впечатление на гербоидната. Нито това, че да се усъмняваш в партия, която има повече от един файтон хора, не е политически далновидно. Например, партия "Алтернатива за Долно Нанагорнище" не би била съмнителна за Сачевица, просто защото няма никакъв шанс да им попречи на грабежа и да им наруши трапезните коалиции.

Озверяха. Най-вече защото виждат, че голямата част от политическият спектър и народа е срещу тях и имат намерение този път да не допускат циркът с изборите да доведе отново до управление на мутрите. А Президентът ги дразни по презумпция, защото не се вписва в схемите им.

И всеки път се чудя колко трябва да си нагъл и прост, за да критикуваш другите, при положение, че си затънал в калта до ушите и се опитваш да убедиш хората, че не е кал, а мед и масло. България се управлява не само от крадливи и некадърни политици. Същите са и прости и вманиачени във властта. Защото знаят какво ще им се случи, ако я изпуснат. А и да си кажем честно, за какво имат капацитет? Освен да крадат?

Така, че, Сачевице, затвори си устата и си гледай работата, ако изобщо знаеш какво трябва да правиш на този пост. Президентът е прекалено високо за теб. И точно хора като теб, изтрещели в либерастките си отклонения, ме карат да търся традициите, консерватизма, родолюбието и хора, за които България е над всичко! Включително над либерастките ви простотии!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари