Събев към Радев: Шарлатанин си, когато се преструваш на демократ, а душата ти е на изток!

2
Транспортният министър коментира, че президентът не е казал нито дума за истинските убийци на невинни хора
Транспортният министър коментира, че президентът не е казал нито дума за истинските убийци на невинни хора

"Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на "демократ" а душата е на друго място. На изток."

Това написа във Фейсбук профила си министърът на транспорта Николай Събев. Думите му са заради обръщението към народа по случай 1 май на президента Румен Радев

"Патриотичен дълг е да не допуснем въвличането на родината във войната. Да не се поддаваме на милитаристките призиви, с които започва всяко кръвопролитие. Да не допуснем страстите от войната да се пренесат у нас. Да не търпим политически шарлатани да ги разпалват за своя употреба", каза по-рано днес президентът.

Според Радев има политици, които са готови да направят тази опасна стъпка: да заложат бъдещето на България в интерес на свои користни цели.

Транспортният министър коментира, че президентът не е казал нито дума за истинските убийци на невинни хора. "Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха "шарлатани", допълни Николай Събев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Моя милост
    Той този Събев не знае къде се намира и какво говори. Сякаш е паднал от друга планета.
  • 10
    12
    Смирен
    Събев, не така арогантно. Дай по смирено. Дръж диабета в норми. Само на 62 си.
  • 13
    11
    Валери
    Събев, оправи ли транспорта, че вече и световната политика оправяш? Нещастник.
  • 12
    10
    Волф
    Радев мисли за държавата си и народа си. Събев дойде с големите думи като депутат как щял да съживи Русе. Оказа се пореднит балон - ни летище, ни магистрала, ни икономика. Не че пък направи и нещо за някой друг край от България. Само авиолинията до Скопие и европейска солидарност. Нищо за Русе. Нищо и за България като цяло.
  • 9
    9
    Николай Събев е Лъжлив Съби
    Абсолютен мошеник. Я ми кажете как може да просперитира една фирма като Еконт , през цялото време на управление на ГЕРБ??? Отговорът е - Лъжлив Съби или е плащал на ГЕРБаджиите или е играл с тях, тъй като не сме го чували да плаче че е РЕКЕТИРАН или изнудван от Герберунгелите! Казах!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари