Румен Радев: Оставаме непоклатими в борбата с ксенофобията и омразата!

1
Президентът отправи послание в Международния възпоменателен ден на жертвите от Холокоста
Президентът отправи послание в Международния възпоменателен ден на жертвите от Холокоста Снимка: Румен Радев / Facebook

Президентът отправи послание в Международния възпоменателен ден на жертвите от Холокоста

Президентът Румен Радев отправи послание за Международния възпоменателен ден на жертвите от Холокоста.

"В Международния възпоменателен ден на жертвите на Холокоста даваме гласност на важността на хуманизма, оставаме непоклатими в борбата с ксенофобията и омразата. Спасяването на почти 50 000 български евреи по време на Втората световна война е ясен пример за силата на обществената енергия", написа държавният глава в профила си в социалната мрежа Twitter / X.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 5-ти
    Няма да забравя Соломон Исак Паси как в движение махна с ръка и каза нарицателно и управленски: - Майната му на православието ! Ооитаха се да му вземат интервю.Даваха го в обедни новини. Значи евреина ни тегли една майна на 8 000 000 души.Един евреин познат каза така.Толкова прост евреин не може да има.И ако има защо е в България? ,Казвам така: Не знам ридни събратя български евреи Наш е ще си го гледаме ли,търпим ли? Ще го търпим.Той е забравил че православието е спасило 60 000 негови деди,народ и родственици.Разпъна православието като Христос на кръста.
  • 4
    4
    думите са на Кеворк Кеворкян
    ЗАЩО ВИ МРАЗИ ТОЛКОВА СОЛОМОН Наистина – защо мрази толкова българите Соломон/Паси? Той е абсолютният шампион в дисциплината „българомразене“. Той е главният Осквернител на Българското: безнаказано обруга Православието; нарече българите „андрешковци“, понеже настоявали да се отворят отново трети и четвърти блок на атомната централа; призова да се скопи лъва от Българския Герб, и пр, и пр. А тия дни сравни Зеленски с Левски. Това дори не се нуждае от коментар. Цяла антология на скверните фрази на Прехода може да се състави от бисерите на Соломон. Това е човекът, който е изрекъл най-отвратителната мерзост в близката ни История, ето я: „Майната му на православието!“ Но някои идиоти от медиите продължават да се лигавят с него. Неговото „Майната му на Православието“ ще остане завинаги в Черната книга на антибългарските ругателства. Народът никога няма да прости на Паси безподобната му дързост - тази отровна плюнка никога няма да засъхне. Тази фраза, и подобни на нея, говорят за една системна българофобия - колкото отвратителна, толкова и предизвикателна към вас, които сте си българи и не се срамувате от това. Соломон Българомразецът няма да се наиграе. Дяволът на Злословието/Омразата би се уморил, той обаче – не. Гениалният Димовски още преди двайсетина години го нарисува във „Всяка неделя“ тъкмо като Дявол – тръпки да те побият от едва загатнатата му усмивчица, защото той все се гаври с изконните ни ценности. И отдавна се е превърнал в мерило за безпределната търпимост на българина. Институциите, а и повечето медии, сякаш не разбират, че с мълчанието си допълнително унижават Българския Народ. Сквернословецът Паси унижава направо Българската чест – но му прощават, сякаш е някакъв невменяем, на който милостиво му е разрешено да богохулства за всичко. И хората от „Шалом“ мълчат - а са толкова чувствителни, когато става дума за евреите. Нали са много благодарни на Българския Народ – защо тогава прощават на Соломон? Поне да се дистанцират от него. Какво чакат - един ден той каже съвсем ясно: „Майната му и на българския народ“? Наистина: какво са му направили българите, та толкова ги мрази Соломон? И какво се е случило с нашите хора, та с такава кротост отминават ругатните му? ... https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN/posts/pfbid0baPnwZK6Fy6mkA5hZgwzKEcGscrTkoAtiwBhuUERpjznMR8HhucTZgs3Qd9tfSugl
  • 4
    3
    А бе...
    Сетих се за Сюлейман Пусси, да еба неговата утка майна, да еба и мелезът му недоклатен! Как пък не поживя Адолф още някоя годинка....
  • 2
    2
    послеслов..
    Немците и те дума не обелват.Французи и Англичани хич.
  • 3
    1
    Искам само да знам
    Какво търсиха наследниците на пострадалите в едно с бандеровци,азовци в Мариупол? Това изненада даже и руснаците.Изгубиха дар слово.Нацисти и израелски военни,като инструктори ли? Невероятно но факт.Май имало и от цахал? Така съобщиха.US арите мълчаха като малко дете с насрани гащи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари