С този инструмент ДАЕШ къса плът от жените

0
Последната жертва била обезобразена, защото забравила да си сложи ръкавиците
Последната жертва била обезобразена, защото забравила да си сложи ръкавиците

Инструмент за изтезание, който причинява на жените болка, по-ужасна от тази по време на раждането, е използван от касапите на ДАЕШ, за да наказват жени, позволили си да се покажат на улиците непокрити от глава до пети.

За уреда за мъчения разказва Daily Mail, помествайки разказ на бившата учителка Фатима, чиято сестра била подложена на подобно зверство, само защото изляза на улицата без да си сложи ръкавиците.

Фатима напуска град Мосул и престава да бъде фанатично вярна на ДАЕШ именно заради бруталността им към жените. Този инструмент е известен като "машинката". Той наподобява ловен капан. Това е метална, затягаща се челюст с изключително остри зъби. Те се впиват около определена част от тялото на нарочената жена. И късат от плътта й така, че после парчетата няма как да бъдат върнати обратно.

Според екстремистите жената трябва да се появява на публични места покрита от глава до пети и да носи възможно най-грозните дрехи и най-обикновено бельо. И задължително да бъде придружена от роднина мъж.

"Сестра ми все още носи белезите от "машинката". заради тях почти не може да движи дясната си ръка. Прави елементарни дейности, но не може да държи нищо по-тежко с нея", разказва Фатима.

В момента бившата учителка се намира в лагер за бежанци в контролираната от кюрдите част от Сирия.

Източник: Daily Mail
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари