Ще промени ли Европа регулациите за проституцията?

0
Всеки ден по една българка започва да проституира в страна от ЕС
Всеки ден по една българка започва да проституира в страна от ЕС Видео: NOVA

Всеки ден по една българка започва да проституира в страна от ЕС

България продължава да е сред първите в класациите по износ на жива плът за Европа. В 98% от случите става дума за принуда, отчитат експерти и правозащитни организации. Ще промени ли Европа регулациите за проституцията и какво се случва с българките, принудени да проституират в Германия?

Всеки ден по една българка започва да проституира в страна от Европейския съюз. Заедно с Румъния и Украйна продължаваме да водим класациите по износ на жива плът за Европа.

В „Темата на NOVA” журналистът Ани Салич търси отговори на най-болезнените въпроси около трафика на хора с цел проституция. Заедно с кореспондента на NOVA Натали Пашева и операторите Николай Кънчев и Кирил Тасев разказват историите на две жени, принудени да влязат в този бизнес в Германия. Те са живели с години под постоянен психически тормоз и физически издевателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари