ДАЕШ отвлече и разпъна на кръст свещеник

0
Изтезанието е извършено навръх католическия Разпети Петък
Изтезанието е извършено навръх католическия Разпети Петък

Католически свещеник е бил разпънат на кръст от кръвожадните главорези на ДАЕШ и то навръх Разпети Петък за католиците, пише Блиц.

Има огромни опасения,че джихадистите смятат да убият кенийския свещеник Том Южунналил след като кроткия човек беше отвлечен от престъпниците от дом за стари хора още на 4 март тази година от град Аден, Йемен.

Тогава загинаха 16 човека в това число и четири монахини,съобщава „Индипендънт".Екзекуцията на отеца е направена така, както преди столетия римляните са екзекутирали самия Исус Христос.

За жалост разпъването на кръста на отеца беше потвърдено и от кардинал Кристоф Шьонбон по врене на великденска меса във Виена. Но православни сайтове като aleteia.org все още продължават да търсят власти и институции за официално потвърждение на драмата.

Религиозна група със седалище в Южна Африка, наричаща себе си „Сестрите от Сисен” твърди в пост във Фейсбук, че имала информация, че свещеникът бил измъчван и щял да бъде разпънат на кръст. По-късно постът беше изтрит.

Все още напрежението около свещеник Том продължава. Дори и в  Туитър регулярно се появяват постове, че отецът е жив. След това обаче те биват заменени от такива, че той е разпънат на кръст и вече е издъхнал.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари