С поп и ходжа започна ремонт в Дулово

0
Възстановяват пропадналото стълбище пред кметството
Възстановяват пропадналото стълбище пред кметството Снимка: Снимка: Община Дулово / Facebook

Възстановяват пропадналото стълбище пред кметството

Преди два дни пропадна стълбището на сградата на общинската администрация в Дулово, за щастие без пострадали.

Днес сутринта започнаха строителните дейности по възстановяването му, но малко нетрадиционно.

Пред сградата на Общината, духовни лица, представители на християнската и мюсюлманската общност в района извършиха водосвет и молебен за здраве и успешни дела, съобщи кметът Невхис Мустафа, защото малко преди началото на управленския мандат града и селата бяха сполетени от градушка, а след това последва ураганът в селата Долец, Таслаково, Секулово и Колобър, както и двете снежни бури оставили десетки населени места за около седмица без ток и вода, информира БНР.

Предстои ремонт да се прави освен на сградата на Общината, но и на градския парк, на стадиона, както и рехабилитация на улична и пътна мрежа.

Утре е общественото обсъждане на новия бюджет, в размер на 42 милиона лева, от които 1,8 милиона за капиталови разходи. Шест милиона лева пък са отпуснати от държавния бюджет с инвестиционна цел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари