Откриха нов пенсионерски клуб в Басарбово

0

Откриха нов пенсионерски клуб в Басарбово.

Благодарение осъществяването на този проект с финансиране по програмата на Община Русе за малките населени места от днес вие се радвате на едно хубаво място, където да се събирате всеки ден и то да стане като един втори дом“, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, който откри навръх Международния ден на възрастните хора нов пенсионерски клуб в село Басарбово

Благодарение подкрепата на кмета на Община Русе Пламен Стоилов, на кмета на кметството, на Петинка Митева – председател на областната структура на Българска асоциация на пенсионерите, вече ще има къде самодейците от певческата група да репетират за изявите си на различни форуми, да обсъждате своите проблеми, да споделяте мисли за бъдещето на деца и внуци“,, добави още депутатът, който предостави специални ваучери на най – възрастните членове на клуба.  

На официалното откриване в сградата на читалището в центъра на селото бяха кметът на Басарбово Николай Колев, десетки местни жители от третата възраст.  

Нека дълго ползвате този клуб и да идвате тук, за да се похвалите за постиженията на вашите внуци, синове и дъщери, за добри неща от ежедневието ви. Дано да се хвалите често и за увеличаване на пенсиите, каквото се случва и днес. Надявам се този клуб да бъде често посещаван, защото ще е топъл и уютен. Той ще е за всички вас! 

Ние сме ви длъжници. Вие сте ни възпитали, напътствате ни и сега имате право да изисквате от нас, защото само по този начин можем да разберем от какво имате нужда“, заяви кметът в обръщението си.

В края на официалната част отец Алеко извърши водосвет и молебен за здраве на ползващите го сега и в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари