Русокоса мажоретка потресе света с "хобито" си

0
Тази усмихната руса мажоретка щастливо позира на снимките и може за целия свят изглежда като обикновено момиче. Има обаче една съществена разлика: тя позира с наскоро прострелян мъртъв лъв.

Кендъл Джоунс, 19-годишна студентка от Тексас предизвика скандал в световен мащаб и събуди яростта на маса народ в социалните мрежи, след като публикува свои снимки, на които позира усмихната до животни животни, които тя е ловувала. Сред тях са лъв, носорог, антилопи, леопард, слон, зебра и хипопотам, пише The Independent.

Младата дама вече стана обект на две петиции, едната с над 100 000 подписи и призив да бъде премахната страницата й във Facebook. Снимките на Кендъл предизвикат шок и ужас у потребителите, които не спират да се възмущават от деянията на студентката. Някои от потребителите описват девойката като "болна". Друга петиция е започната от граждани на Южна Африка, които са се подписали с молба до правителството да забрани на Кендъл да влиза в страната.

Кендъл пише в социалната мрежа, че не всички животни, с които позира на снимките, са мъртви. Някои от тях са били упоени за образователни цели. Момичето има и много последователи онлайн, които подкрепят дейността й, за която тя многократно твърди, че действията й са провокирани от желанието й за опазване и помагане да се контролира броя на населението.

Засега не е ясно дали на Кендъл ще й бъде забранено да се занимава с това нейно "хоби". Водят се спорове около дейността на девойката в Африка и се очаква властите да си кажат последната дума.

Източник: iNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари