Руски дипломат е намерен мъртъв в Турция

0
Николай Кобринец е намерен мъртъв в хотелската си стая в Истанбул
Николай Кобринец е намерен мъртъв в хотелската си стая в Истанбул

Николай Кобринец е намерен мъртъв в хотелската си стая в Истанбул

Николай Кобринец, директор на департамента за общоевропейско сътрудничество на руското външно министерство, е намерен мъртъв в хотелската си стая в квартал Таксим в Истанбул, Турция, съобщават РБК - Русия и Украинская правда, цитирани от агенция Фокус.

Руският дипломат е бил в Истанбул за среща на посланиците. Колегите му са се опитали да се свържат с него, след като не е присъствал на сутрешна среща. След това персоналът на хотела открива тялото му.

Според предварителните данни на разследването Кобринец е починал от инфаркт. Тялото му е откарано за установяване на точната причина за смъртта.

Пресслужбата на Министерството на външните работи на Руската федерация е потвърдила информацията за смъртта на Кобринец, но не е уточнило каква е причината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари