Руски рапър се самоуби след получаване на повиквателна за мобилизация

0
Снимка: The-Flow.ru

Петунин, който пише песни и се изявява под псевдонима Walkie е скочил в петък от 11-ия етаж на жилищен блок в Краснодар

Популярният руски рапър МС Иван Петунин сложи край на живота си, след като получи повиквателна за частичната мобилизация и перспективата да отиде на фронта в Украйна. Петунин, който пише песни и се изявява под псевдонима Walkie е скочил в петък от 11-ия етаж на жилищен блок в Краснодар, като преди това е оставил прощален запис, в който казва „Не съм готов да убивам!“, съобщава местното издание 93.ru, цитирано от OFFNews

Ако гледате това видео, това означава, че вече не съм сред живите. Моят приятел Ром Сван беше казал да си силен духом, това означава, че имаш душа. И върху своята душа аз не мога да поема греха на убийството, и не искам. Аз не съм готов да убивам за каквито и да са идеали. За мен да убиеш човек на война или просто така, е това, което не мога да направя. Аз нямам право да взема в ръцете си автомат и да стрелям по хора. Да, аз имам отсрочка от мобилизацията заради това, че съм лежал в ПНД (психично-неврологичен диспансер), но ми се струва, че в близките дни частичната мобилизация ще се превърне в пълна. Имам две ръце, два крака, пръст – показалец, да натиска спусъка, а автомат някакъв ще ми дадат.“ – казва рапърът в предсмъртното си послание.

Съвсем вероятно е с тази си постъпка да е спасил десетки животи на невинни украинци. Вечна му памет. Жалко, че руснаците са толкова безволеви, че са готови да умират, да убиват, за загиват, но само да не закачат режима, който е превърнал живота им в ад.“

"Не съм готов да взема оръжие и да убивам себеподобните си. Простете ми, тези, които ме обичате, но понякога трябва да човек да умре за принципите си. И окончателното ми решение е как точно ще умра: от хората, които нападнахме , за да остана завинаги в историята като човек, подкрепил случващото се, или да изрази окончателния си протест“, допълва младият мъж, който критикува и войната, започната от управляващия режим на Руската федерация и неговия глава Владимир Путин.

"Не разбирам причините, същността. И що се отнася до мен, ние всички станахме заложници на един маниак, който ни дава избор: или затвор, или армия, или изходът, който избрах".

Рап изпълнителят призова феновете да слушат албума, който издаде предишния ден, и също така пожела на всички "край на войната и нормален живот".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -26
    4
    ...
    Можеше да оцелее на фронта и да се върне герой. Бая имбецилска постъпка. Те и в нашата казарма си се самоубиваха редовно путьовците.
  • 8
    3
    до 1
    с което доказваш, че дебила си ти
  • 1
    2
    Егати
    Малоумника.
  • -11
    1
    Свети Унуфри
    Дебил! Радвам се, че се е самоубил!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари