Русия: Всички виновни ще бъдат намерени и ще понесат наказание

5
Руската страна си запазва правото да предприеме сурови ответни мерки заради атаките срещу Москва и Крим
Руската страна си запазва правото да предприеме сурови ответни мерки заради атаките срещу Москва и Крим Снимка: РИА Новости

Руската страна си запазва правото да предприеме сурови ответни мерки заради атаките срещу Москва и Крим

Русия си запазва правото на сурови ответни мерки на украинските атаки с безпилотни летателни средства по Москва и Крим, гласи изявление от днес на руското министерство на външните работи, цитирано от ТАСС и БТА.

"Руската страна си запазва правото да предприеме сурови ответни мерки", подчертават от министерството.

От ведомството отбелязаха също, че Следственият комитет на Русия е образувал наказателни дела и "всички виновни ще бъдат намерени и ще понесат наказание".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    daskal
    Всеки път, когато гледате и слушате този човек, си спомняйте, че дъщеря му е родена в Ню Йорк и е американски гражданин, който живее в САЩ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари