Русия обяви "Мета" за екстремистка организация и забрани "Фейсбук"

0
Руски съд обяви компанията собственик на социалната мрежа "Фейсбук" за екстремистка организация
Руски съд обяви компанията собственик на социалната мрежа "Фейсбук" за екстремистка организация

Без "Фейсбук" и "Инстаграм" в Русия - "Мета" е призната за "екстремистка организация"

Руски съд обяви компанията собственик на социалната мрежа "Фейсбук" за екстремистка организация, съобщиха ТАСС и РИА "Новости".

Решението влиза в сила незабавно. С него се забраняват два от основните продукти на "Мета" - "Фейсбук" и "Инстаграм".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До 3
    Мета-зависимите, както и зависимите от електронни игри, са болни и реагират точно като тебе. Подлежат на лечение с трудо-терапия - да хващат мотиките и на полето, далеч от всякакви електронни устройства свързани с интернет.
  • -4
    3
    педали!
    Nai-setne !!! - първобитен психар! С к'во се друсате бе олигофрени, че ги блещите едни дето и малко дете ще ви се смее?!?
  • 20
    2
    Супер!
    Дай, Боже, скоро и в България! Стига са промивали мозъците на хората с вируси, *пандемии*, *ваксини*, *климатични промени*, *няма да притежавате нищо, но ще сте щастливи*, и *правим го за ваше добро!*. Владимир Владимирович е умен човек, не е като мухльовците от харвардското котило, лижещи задниците на Сорос, Урсула, Фаучи, Гейтс и самозабравилите се чуфути!
  • 1
    1
    Nai-setne !!!
    По-добре късно, отколкото никога ! За мен са екстремистка и терористична организация от 15 години. Нито ползвам, нито го чета, нито му вярвам. Що момчета и момичета се радикализираха, а живота им е системно съсипван по вина на ФБ, що народ загина от единаци с коли и ножари манипулирани от там !!! Бог да пази Русия !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари