Русенци се подписват срещу инсинератора в Гюргево

5
Русенци могат да изразят мнението си относно инсинератора в Гюргево чрез подписка в информационните центрове на Общината
Русенци могат да изразят мнението си относно инсинератора в Гюргево чрез подписка в информационните центрове на Общината Видео: Кис 13

Русенци могат да изразят мнението си относно инсинератора в Гюргево чрез подписка в информационните центрове на Общината

Гражданите могат да изпращат своите мнения и индивидуално към Министерството на околната среда и водите и към Община Русе.

Това е втора подписка, след като инвеститорът, свързан с изграждането на инсинератора, актуализира и преработи своя доклад за оценка на въздействието върху околната среда.

Днес, за да изрази своето мнение против изграждането на инсинератор за медицински отпадъци на територията на община Гюргево, подписката подкрепи и жена, която сериозно е пострадала от обгазяванията с хлор в Русе и не иска това да се повтаря, предава Кис 13.

Становищата трябва бъдат изпратени до Министерството на околната среда и водите или до Община Русе в срок до 24 ноември, като гражданите могат да изпратят своите мнения и индивидуално към двете институции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Off Topic до 4
    Както споменах: "Няма да съм аз!". Часове работно време в обяснения в полиция ми загуби лудото бабе със сигналите си срещу мен. Дори не доближавам асансьора до жилището и. Ползвам далечния, колкото и да го чакам. Ако не работи - ползвам стълби. Не искам повече проблеми! Явно ще се чака вонята и мухите да събудят домоуправител ли, съседи ли.
  • 2
    4
    към Off Topic
    Върви в районното управление по адресна регистрация където живееш,първо или второ РПУ.Потърси районният инспектор или началника на РПУ-то.Подай им съмненията под формата на писмен сигнал или подай сигнал в Русенска Районна Прокуратура в деловодството.Искай среща със дежурен прокурор ако не са премахнали този вид дежурство.Тази работа всеки полицай може да я задвижи или служител от социална служба.Не е сложно.В най лошият случай се обади на 112 и изрази своите съмнения.Те ще предадат сигнала на ОД-МВР-РУСЕ.Ще ти искат трите имена,адрес и телефон.Неприятна история но трябва някой да я свърши.
  • 4
    3
    До Русенци
    Борете се заедно и организирано.Ако е нужно натриите някой сурат.Беседвайте и разговаряйте помежду си.На страницата на МОСВ има e-mail-box за контакт.Входящият номер го регистрира последно служител от МОСВ,Николай Папалигов.Пишете в свободен текст Вашият отказ за съгласие на 500 метра от брега на Русе и на 250 метра от речната ни граница да има такова съоръжение.Ветровете са северни и северозападни.Познайте кога режима на работа ще е засилен.Фирмата е регистрирана в Букурещ мисля на улица Корнелиу Ботез във една къща на първият етаж.Дали не беше номер 10.Била собственост на ливански бизнесмен на около 20/22 години.Не оставяйте нещата така.Русе не е и не бива да бъде повече помиина яма.Имаме си достатъчно кочини тук в източна промишлена зона ама кочини истински та до сливополската околия.Не се ослушвайте като пръднали мишки в трици.Пишете и протестирайте.Не се криите и не оставяйте други да я вършат или не лягайте на "има си хора за тая работа". Тая работа е на жителите на този град без значение от социалният им статус.
  • 6
    2
    плюс-минус
    Защо тази подписка не е пусната в интернет, на сайта на общината, а трябва да се ходи до информационните центрове?
  • 3
    1
    Off Topic
    Сега, инсектора е ясна данданията, но някой има ли представа в един жилищен блок ако ЕВЕНТУАЛНО бабе е починало в жилището си, кой трябва да подаде сигнала. Мисля, че няма роднини, близки и познати и използвам "евентуално" защото наблюденията ми /несветещи прозорци и липса на битов шум/ от седмица са коствени. И моментално отговарям на напиращия ви въпрос - Не, не! Няма да съм аз! Бабчето не бе наред с главата от няколко години, дезориентирана, има сума преписки срещу мен за пуснати перални и домашен шум, обяснения на ръка писах и т.н. Абе, няма да съм аз! То и съседи не виждам напоследък, че да им споделя подозренията си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари