Русенци могат да се включат в подписка срещу изграждане на инсинератор в Гюргево

2
Гражданите могат да изразят становището си против изграждането на инсинератора за медицински отпадъци
Гражданите могат да изразят становището си против изграждането на инсинератора за медицински отпадъци Снимка: Facebook / За чисти въздух и вода в Русе

Гражданите могат да изразят становището си против изграждането на инсинератора за медицински отпадъци

Жителите на община Русе имат възможността да изразят становището си против изграждането на инсинератор за медицински отпадъци на територията на община Гюргево чрез предварително изготвена подписка. Тя ще бъде предоставена на всеки желаещ да изрази своята позиция в Центъра за информационно обслужване в сградата на Община Русе, в Центъра за комплексно административно обслужване в бл. 4 в кв. „Дpyжбa“ 3, в Билетния център на бул. “Скобелев" 45 и в сградата на дирекция "Местни данъци и такси" на ул. „Котовск“ 2.

Това е втора подписка, след като инвеститорът, свързан с изграждането на инсинератора, актуализира и преработи своя доклад за оценка на въздействието върху околната среда (ДОВОС) в съответствие с коментарите от българска страна.

Припомняме, че становищата трябва бъдат изпратени до Министерството на околната среда и водите или до Община Русе в срок до 24 ноември, като гражданите могат да изпратят своите мнения и индивидуално към двете институции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    плюс минус
    Русе има още един основен проблем. Стотици, дори хиляди тирове денонощно преминават по булевард България от и към границата. Шумни денонощно и тровят въздуха. Защо не се изградят прозрачни прегради около булеварда, които ще спират шума и изгорелите авто газове. Такива има в европейски държави там, където основни пътища прекосяват населени места. Нали и ние вече и отдавна сме в ЕС! Или да се построи обходен път
  • -1
    11
    До 66 и 69
    А любовни писъмца може ли да пращаме на Майора?
  • 10
    10
    До Агенцията от ДС
    Защото ще има унощожаване и работа когато ветеро дуааааааа към Русето Демек коги ветеро е северен или северозападен,по редко североизточен.Така правеха и с хлора ( хлорпикрин ).Задуха към Русето и айде отварят бункерите и усилват производството.Не се диша и мирише та се не трае чак до Мартен,Николово.Близко е до акъла защо? Защото знаят какво правят.Само.ще следят данните от метеослужбата.И затова стойте си у дома,не скачайте,не пишете,не протестирайте ,а дишайте с пълна уста.Калпазани лениви.
  • -3
    9
    Зекс на воля
    А може ли русенци да се включат в осперменяването на произволна млада и новоназначена на работа Дама? Защо само Осперменителят Бенчо МИЛФкоф, чука Коври като Вгъзилена Пънкова? Ох Вгъзиленооооу, помниш ли как те пооорих на тек-ето, тек след тек? Нооооо. Да е честито на Бор и Яна, че се оттърва от този НЕВЕРНИК МИЛФкоф, номер 59.
  • 4
    8
    Агенцията
    Румънците защо си траят ? Нали и те ще дишат същия мръсен въздух ? Защо не скочат и махнат този който предлага тази гнусна тъпотия под носа им ? Нали ако допуснат тази свинщина , тя ще им се върне стократно ? Нямат ли акъл , че трябва русенци да протестират срещу суверенна държава заради чужди тъпотии ??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари