Русенци сами платиха за ремонта на улица в "Касева чешма"

0
Хората не дочакаха Общината да си изпълни обещанието за полагане на фрезован асфалт и сами се организираха за запълване на дупките и изравняване на терена
Хората не дочакаха Общината да си изпълни обещанието за полагане на фрезован асфалт и сами се организираха за запълване на дупките и изравняване на терена Видео: Кис 13

Част от домакинствата на улица "Свети Валентин" във вилна зона "Касева чешма" край Русе не дочакаха Общината да си изпълни обещанието за полагане на фрезован асфалт и сами се организираха за запълване на дупките и изравняване на терена.

Така близо три месеца след наводнението, хората събрали по 75 лева и наели фирма за полагане на фракция в един участък около 150 метра. 

Хората се притесняват, че дребната фракция няма да издържи дълго и се опасяват, че камъните може да бъдат отнесени още при първия по-силен дъжд.

Те все още си спомнят последното наводнение, което нанесе огромни щети. Голяма част от улицата продължава да е в същото състояние както и след наводнението отпреди три месеца.

Хората настояват да се промени статутът на касева чешма като квартал на града, за да може да започне благоустрояването в района.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари