Русенци сами бетонираха дупка, зейнала до Хлебозавода

0
Строителите от изграждащ се в района обект са дарили една количка бетон, който им е останал, за да могат да се запълнят най-дълбоките и опасни дупки
Строителите от изграждащ се в района обект са дарили една количка бетон, който им е останал, за да могат да се запълнят най-дълбоките и опасни дупки Снимка: Русе Медиа, стопкадър

Четири дупки по-малко има от днес в Русе, след като хората в района на Хлебозавода ги запълниха по своя инициатива

Както Русе Медиа писа преди няколко дни, една от тях, след излизането от паркинга на „Билла“, се оказа фатална за лек автомобил „Фолксваген“.

Строителите от изграждащ се в района обект са дарили една количка бетон, който им е останал, за да могат да се запълнят най-дълбоките и опасни дупки. Тъй като се намират в оживена отсечка, е било трудно да бъдат избегнати от автомобилите.

Хората, извършили доброто дело, бяха притеснени да не ги накажат, че са дали от излишния бетон. Въпреки че това е полза както на останалите фирми в района, така и на гражданите, които идват с автомобилите си.

Колкото до пострадалия „Фолксваген“, освен полуоска и шарнир в предно ляво колело, той е имал сериозни проблеми и в дясната част на предницата. Затова на следващия ден, за да бъде натоварен на платформа и транспортиран, се е наложило да се извика мотокар. С негова помощ колата е била вдигната от мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук