Русенци, пазете си колите, разбиват ги лесно

3
Крадците задигат каквото могат - от слънчеви очила, до джанти и сандъчета с инструменти
Крадците задигат каквото могат - от слънчеви очила, до джанти и сандъчета с инструменти

За поредица от кражби от автомобили съобщава ОДМВР Русе

За едното посегателство е съобщено на 5 септември около 08:20 ч. Мъж е заявил в полицията, че е установил кражба от колата си с марката „Фолксваген“, която е била оставена паркирана на бул. Гоце Делчев в Русе. Предполага се, че кражбата е станала  след 20 часа предишната вечер. Чрез взломяване патрона на вратата, от возилото били откраднати авто радиокомпактдиск и гидория.

На местопроизшествието е извършен оглед и е започнало разследване по сигнала, като е образуваното досъдебно производство е за престъпление по чл. 195 от НК.

За другото деяние е съобщено на 6 септември около 12:30 часа, когато във Второ РУ е получен сигнал от мъж, че не е открил колата си с марката „Фолксваген“, която бил паркирал предишния ден около 18:00 часа на паркинг на ул. "Никола Петков" в Русе. След извършен обход в района служители Второ РУ са открили превозното средство на съседна улица, в тревна площ пред гаражи, като от колата липсвали четирите алуминиеви джанти с гумите, акумулатор, слънчеви очила и сандъче с инструменти.

На място е изпратена дежурна оперативна група, извършен е оглед и случаят е документиран като е започнало разследване в хода на образувано досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари