Русенското слънце Ели взе приз в международен конкурс

1

От 2 до 4 юни в гр. Горна Оряховица се проведе 12-тото издание на Международния конкурс ''Нова музика".

В изключителна надпревара за призовите места Елица Камбурова от Детска вокална група ''Слънце'' при Общински детски център за култура и изкуство с ръководител Наталия Константинова завоюва единственото 1-во място в своята група. Тя се представи с песните „Мама“ по музика и аранжимент на композитора Светослав Лобошки, както и с кавър на вечната руска песен ''Очи чорнае''.

В конкурса взеха участие над 70 изпълнители и бяха оценявани от професионално жури в състав: Маргарита Хранова, Мими Иванова, Мая Райкова, Шеки Ходжа /Косово/, Валентин Мунтеан - Германия, Жорже Параскивеску - Румъния.

От тази година Елица е и един от най-малките членове на фондацията на Димитър Бербатов ''Успелите деца на България''. Тя, заедно с още 21 талантливи деца е избрана да е ''талисманче'' на предстоящия благотворителен футболен мач „ALL STARS'', който ще събере най-големите звезди-футболисти на планетата. Талисманчетата на мача ще имат рядката възможност за лична среша с футболистите и ще ги съпровождат до игрището.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари