Русенско жиголо утешава дами по-добре и от психотерапевт

3
Някои клиентки даже не искали да чуят за секс, а само да излеят мъката си от несполучлив брак или връзка
Някои клиентки даже не искали да чуят за секс, а само да излеят мъката си от несполучлив брак или връзка

Професионален жиголо утешава дами като психотерапевт.

"Колкото и да е странно, повечето жени ме търсят, за да ги изслушам, а не да ги утешавам в леглото", твърди 35-годишният Алек от Русе.

Някои клиентки даже не искали да чуят за секс, а само да излеят мъката си от несполучлив брак или връзка, трудно общуване с децата или кисел шеф на работа, пише вестник "Труд".

Пари за задушевен разговор

Нито една не отказвала да плати пари за задушевен разговор и ако той я освобождавал от натрупаните проблеми, му звъняла за нова среща. Тарифата му за 1 час разговор е 20-30 лв., а ако трябва да остане цяла нощ, мизата надхвърля стотачка.

Търсят го предимно омъжени жени и изоставени съпруги. Компаньонът се учудва, че му телефонират и ученички. Той отказва само ако дамата е надхвърлила 50 години. "На тази възраст жените са особено емоционални и се чувствам безпомощен да ги утеша, че вече остаряват", казва Алекс.

Заради клиентките си той даже е изкарал курс по психология. Сега се чуди дали да не запише специалността в университет, за да я практикува легално.

"Животът ми е доста объркан, както всичко в България, изобщо не съм мислел да се занимавам с такива работи", признава компаньонът. Човекът е гребец.

Завършва спортно училище и докато чака повиквателна за казармата, работи като готвач в ресторант. Изкарва и курс за манекени, даже участва в ревюта в София и Варна.

"Отбих войниклъка и се чудех накъде да поема", връща се в спомените си Алек.

Баща му решава двамата да емигрират в Малта, Чехия или Сингапур, но идеята пропада и те се връщат. В родния Ямбол за първи път опитват с приятел на майтап да обслужват самотни дами чрез посредническа агенция. Идеята да стане жиголо идва след едномесечен престой при негова братовчедка в София.

Тя работи в столичен клуб и го съветва да стане момче на повикване.

Момче на повикване

Поръчките се увеличават и бизнесът му харесва.

"В София жените са по-разкрепостени, викат те, плащат и получават удоволствието. Докато в провинцията хем им се иска, хем не им стиска", разочарован е Алек. Принципът му е, че всичко е позволено, стига клиентката да може да си го позволи. В офертата му влизат и само разговори или придружаване на дами.

Оказва се, че подобна услуга много повече ги интересува, отколкото сексът. "За да си спестя конфуза, вече питам първо какво ще правим, а не да ставам разсъблечен проповедник", доверява компаньонът.

Веднъж жена го уговорила за среща, но му предложила да прескочат с джипа й до Варна, за да си говорят по пътя. Стигнали до плажа и се върнали обратно. Друга започнала да го търси по телефона през обедната си почивка, защото нямала на кого да разкаже как я унижавали на работа.

"Някои жени даже не искат да им отговарям или да им дават съвети, на други им харесва, че ги разбирам и не ги питам само какво ще има за обяд или за вечеря", обяснява Алек.

Една уж го ангажирала за час, но толкова се вживяла, че му говорила до сутринта. "Беше истеричка, едва издържах, щях да полудея", разкрива рисковете на професията компаньонът. Той не крие, че има и клиентки, които знаят какво точно искат и не му звънят само от скука.

Опитен в занаята

Алек преживява с нестандартни услуги от 15 години, но още не може да каже, че познава изтънко нежната женска психика.

Отначало празните разговори го отегчавали, докато не разбрал, че е по-добре да съчувства, вместо да откаже внимание на отчаяна или ядосана съпруга. За него "жената е бездна, която никога не знае какво иска, но го иска веднага".

"Бих понесъл капризи до търпимост в едно съжителство, но не и да ме правят на маймуна", отсича жиголото. Той избягва визити вкъщи, за да не усложнява живота си със семейни отношения и отмъщения на измамени съпрузи.

Срещите и половите контакти с мъже го отвращават, затова не приема гей предложения, колкото и пари да му дават. Иначе няма нищо против хомосексуалистите.

Алек недоумява защо хората се стремят към брак, след като го захвърлят след някоя и друга година.

"Вярвам в любовта, имам постоянна приятелка, която знае с какво се занимавам и не възразява", открехва интимния си живот жиголото.

Той още не е решил да се обвързва сериозно и си обещава, ако има деца, един ден да им разкаже всичко с надеждата да се посмеят и помъдреят заедно.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Внимавайте Русенци
    Парка започва да изгубва своята идентичност,лека полека.Русенци,не оставяйте това така......запазете си парка и търсете...
  • Балканеца
    Номер 11, в началото на 20 век в Русе са живеели 30-35 хил човека. Повече ли млади хора е имало спред теб? Именно тогава е...
  • Геро
    Русе се е препълнил с прости и мърляви хора! Съдя по коментарите,защитаващи боклукчийския камион пред храма и по гласуването...
  • Русе
    Слабите страни на Русе са малко млади хора -> малко възможности за социализация за млади хора, както и инономика базирана на...
  • До До 6
    Виждам прави и опънати тротоари в централен южен район и широк център, където живея. Много по-добре е от София, където...