Родилки в Русе получиха гривнички за Благовещение

2
Инициативата е част от националната кампания на ЖЕНИ ГЕРБ „България се нуждае от обич”
Инициативата е част от националната кампания на ЖЕНИ ГЕРБ „България се нуждае от обич” Снимка: Facebook

Инициативата е част от националната кампания на ЖЕНИ ГЕРБ „България се нуждае от обич”

Гривни с наричания получиха на Благовещение всички родилки в Русе от ЖЕНИ ГЕРБ.

Картичка с послания за Благовещение и гривни от естествени камъни получиха вчера всички родилки в Русенска област от ръцете на дамите от ЖЕНИ ГЕРБ-Русе. В сутрешните часове активистките от русенския клуб на партията посетиха отделенията на двете русенски болници „Медика” и „Канев” и зарадваха майките с малките подаръчета, носещи дълбока символика и благослов за поддържане на обичта винаги жива в сърцата.

Инициативата е част от националната кампания на ЖЕНИ ГЕРБ „България се нуждае от обич” и има за цел да изпрати послания за подкрепа и свързаност във времена на изпитания, когато страната ни се бори с демографската криза в много райони, един от които е и Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари