Русенска лаборатория започва изследвания за коронавирус по метода PCR

5
Носен и гърлен секрет ще бъдат вземани ЕДИНСТВЕНО в приемната на лабораторията на ул. „Петър Берон” №5, до сградата на Община Русе
Носен и гърлен секрет ще бъдат вземани ЕДИНСТВЕНО в приемната на лабораторията на ул. „Петър Берон” №5, до сградата на Община Русе Снимка: DPA

Лаборатория „Здраве” започва изследвания за коронавирус по метода PCR

От утре, 7 април, русенската лаборатория „Здраве” започва да взема материал за изследване за корона вирус по метода PCR.

Носен и гърлен секрет ще бъдат вземани ЕДИНСТВЕНО в приемната на лабораторията на ул. „Петър Берон” №5, до сградата на Община Русе. Там ще бъдат насочвани и всички пациенти, на които ще се взема кръв за изследване на антитела срещу корона вирус.

Целта е да могат всички останали пациенти, които нямат симптоми на остро респираторно заболяване, спокойно да посещават другите приемни на лабораторията на територията на град Русе и областта. Изследването ще бъде платено и до оборудването на лабораторията с необходимата апаратура за изследване на място пробите ще бъдат транспортирани до оторизирана софийска лаборатория.

Цената на изследването е 120 лв, като пробовземането и транспорта са включени в нея. Резултатите ще бъдат готови в рамките на 48 часа.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари